Carport op maat

Vanaf €5.000,-

Zonnedoek rechthoek

Een rechthoekig zonnedoek is een perfect middel om optimaal te genieten van uw tuin. Wat voor weer het ook is, u zit beschut en bent beschermd tegen schadelijke uv-straling.

Bij Shadowz vindt u een hoogwaardige zonnedoek rechthoek die precies past boven uw terras, want wij maken uw doek precies voor u op maat in een kleur naar wens. Dit maakt van uw zonnedoek niet enkel een praktisch, maar ook een sfeervol element in uw tuin.

Horeca Kompaen zonnedoek rechthoek
Rechthoekig zonnedoek in Ravels

Zonnedoek rechthoek op maat: een slimme keuze

Altijd fijn buiten zitten

Sfeervol en weerbestendig

Onderhoudsarm en eenvoudig te demonteren

Uw terras altijd een fijne plek

Uw rechthoekige zonnedoek beschermt u tegen de zon: u zit heerlijk in de schaduw en bent beschermd tegen 95% van de schadelijke uv-straling. Kiest u voor een waterdichte zonnedoek rechthoek, dan blijft u ook tijdens een zomers buitje ongestoord buiten zitten.

Sfeervolle en weerbestendige keuze

Veel van onze klanten zijn niet alleen blij met de praktische voordelen van het doek, maar vertellen ons ook dat hun tuin sfeervoller is geworden dankzij het doek. Daarnaast is het doek bestand tegen windkracht 9 en gaat het zo’n 10 tot 15 jaar mee.

Onderhoudsarm en eenvoudig te demonteren

Uw zonnedoek laat zich eenvoudig schoonmaken met water en is gemakkelijk te demonteren. Demontage in de winter levert meer lichtinval in huis op in de donkere wintermanden. Tevens heeft demontage in de winter een positieve uitwerking op de levensduur van het doek.

Een zonnedoek rechthoek: iets voor u?

Koelte en schaduw, de hele dag door: een zonnedoek in uw tuin maakt dat u op elk moment van de dag een fijne plek hebt om buiten te zitten.

Het rechthoekige zonnedoek is een veelgekozen vorm, doordat het bijvoorbeeld gemakkelijk een rechthoekige tuinset van schaduw voorziet of dienstdoet als een veranda. Bij Shadowz leveren we rechthoekige zonnedoeken in alle maten, want uw zonnedoek wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Wij komen het zonnedoek zelf voor u inmeten en denken dan direct met u mee over de optimale maat en positie van het doek.

Een zonnedoek rechthoek laat zich niet enkel in plaats van een veranda of terrasoverkapping gebruiken, maar op nog andere manieren:

  • Uw auto staat droog en tegen de weerselementen beschermd in uw zonnedoek carport;
  • Boven de kinderspeelplaats of boven het zwembad is een rechthoekig zonnedoek de ideale schaduwbrenger;
  • Gebruik een zonnedoek voor uw horecaterras en creëer een gezellig, schaduwrijk terras zonder parasolvoeten.

De 3D impressie en de bijgevoegde offerte geven u inzicht in de nieuwe situatie en de kosten. Zo weet u vooraf precies wat u mag verwachten.

De vanafprijs van een Carport van 3D zonnezeil ligt rond de € 5000,-.

Overkapping bij Stadhuys in Enschede

Reviews van onze klanten

‘Ik heb het contact en de plaatsing van mijn carport doek als zeer prettig ervaren. Professioneel, snel (korte levertijd) en vriendelijk. Ook het eindresultaat mag er zijn. Ik ben erg blij met deze oplossing!’

Otto Pettinga

Uitgelicht project

Luxe carport in bosrijke omgeving

Wassenaar

Deze 2 mooie auto's stonden direct onder de bomen waardoor hier veel blad en takjes op vielen. Met een 3D zonnezeil / Carport van Shadowz blijven de auto's zowel in de zomer als in de winter netjes!

Zo werkt het: van aanvraag tot montage in 5 stappen 

1. Vrijblijvende prijsindicatie

Vraag gerust een vrijblijvende prijsindicatie bij ons aan. Als u nog niet zeker bent van de afmetingen of of uw zonnedoek rechthoekig of vierkant moet worden, kunt u een benadering geven of eerst ons advies inwinnen.

Ter indicatie: een zonnedoek rechthoek van Shadowz heeft een vanafprijs van €5000 inclusief btw.

2. Afspraak bij u thuis

Op uw verzoek komen wij bij u thuis langs om uw tuin of terras te bekijken, uw vragen te beantwoorden en advies te geven over het juiste zonnedoek. Vraag ons ook zeker naar onze kleurstalen.

3. Realistisch 3D-ontwerp en offerte

Op basis van uw wensen maken wij voor u een 3D-ontwerp van uw zonnedoek in uw tuin, zodat u precies ziet hoe het eindresultaat eruit komt te zien. Ook ontvangt u van ons een precieze offerte.

4. Bevestigingsmateriaal installeren

Om er zeker van te zijn dat uw doek straks perfect past, komen wij tijdens onze eerste bevestigingsafspraak enkel het bevestigingsmateriaal installeren, waarna wij heel precies de definitieve maat van uw zonnedoek rechthoek opmeten.

5. Montage van uw zonnezeil

Na zo’n 2 tot 3 weken is uw zonnezeil klaar. Wij komen uw doek installeren en leggen u uit hoe demontage werkt. Wilt u het doek in de winter gedemonteerd hebben, maar wilt u dit niet zelf doen en/of het doek niet zelf opslaan? Wij staan voor u klaar!

Zonnezeil over terras heen

Meest gestelde vragen

In welke afmetingen is het zonnedoek rechthoekig verkrijgbaar bij Shadowz?

Uw rechthoekig zonnedoek is in alle maten te verkrijgen, want wij maken uw doek precies op maat. Enkele standaardmaten voor zonnedoeken waarnaar wij vaak gevraagd worden:

  • Zonnedoek 3×4
  • Zonnedoek 2×3
  • Zonnedoek 3×5
  • Zonnedoek 4×6

Goed om te weten: wij komen uw zonnedoek altijd bij u inmeten. Soms kan een zonnedoek van enkele centimeters langer of breder, of met een net iets langere punt, het verschil maken dat uw schaduwdoek precies geschikt maakt voor uw buitenruimte. Bij ons bestelt u dus nooit een standaardmaat, maar altijd een zonnedoek op maat.

Weet u niet welke afmeting u nodig hebt? Geen probleem, wij komen vrijblijvend bij u langs om u te adviseren.

Wat zijn de maximale afmetingen voor mijn rechthoekige zonnedoek?

Het grootste zonnedoek dat wij tot nu toe vervaardigd hebben, was 120m2. Hebt u een rechthoekig zonnedoek nodig in een grotere maat, of in een onregelmatige vorm? Laat het ons gerust weten, wij bespreken vrijblijvend de mogelijkheden met u.

Ik twijfel tussen een zonnedoek rechthoek of vierkant. Wat adviseren jullie?

Of een rechthoekig zonnedoek of een zonnedoek vierkant voor u de juiste keuze is, is afhankelijk van de ligging van uw buitenruimte en uw (zon)wensen. Bel ons gerust even voor advies, of stuur ons een foto van uw buitenruimte, wij denken graag met u mee.

Hoelang duurt het voordat mijn zonnedoek gereed is?

Uw zonnedoek is in principe meestal gereed 2 tot 3 weken nadat het bevestigingsmateriaal geïnstalleerd is. Soms zijn de levertijden langer of korter, afhankelijk van seizoensdrukte. Neem gerust contact op om naar onze huidige levertijden te vragen. Is er haast bij? Bel ons, dan kijken we wat we voor u kunnen betekenen.

Van welk materiaal is mijn zonnedoek gemaakt?

Uw zonnedoek rechthoek is gemaakt van weathermax 80 materiaal. Dit is materiaal dat uv-bestendig en houdt 95% van de schadelijke uv-straling tegen. Het is daarnaast zeer goed tegen weer en wind opgewassen: uw zonnedoek is gegarandeerd bestand tegen windkracht 9.

U kiest zelf of u een waterdicht doek wilt of een waterdoorlatend doek. Wij adviseren u graag over deze keuze.

Rechthoekig zonnedoek op maat gezocht? Zojuist gevonden.

Een prachtig zonnedoek dat uw tuin zowel praktischer in gebruik als sfeervoller maakt? Kies voor een kwalitatief hoogstaand zonnedoek op maat. Wij komen uw zonnedoek op de millimeter nauwkeurig voor uw inmeten. Zo heeft uw tuin altijd een plek waar het goed toeven is.