3D zonnezeil op maat

Vanaf €5.000,-

Plaatsing en montage van 3D zonnezeil

Wij verzorgen de volledige plaatsing van uw 3D zonnezeil en carport van A tot Z. In veel van de gevallen kunnen onze zonnezeilen en carports vergunningsvrij geplaatst worden.

We werken hier met schroeffundamenten welke we met een onze speciale machine de grond indraaien. Afhankelijk van de grondsamenstelling zijn deze “schroeven” 130 tot 210 cm lang. De RVS mast, waar het zonnezeil aan bevestigd wordt, plaatsen we in de schroeffundamenten. Hierdoor wordt het geheel demontabel en weg neembaar.

Het plaatsen van een zonnezeil op maat

We werken hier met schroeffundamenten welke we met een onze speciale machine de grond indraaien. Afhankelijk van de grondsamenstelling zijn deze “schroeven” 130 tot 210 cm lang.

De RVS mast, waar het zonnezeil aan bevestigd wordt, plaatsen we in de schroeffundamenten. Hierdoor wordt het geheel demontabel en weg neembaar.

 

Perfect ingemeten dankzij 3D scan

Bij Shadowz luisteren we naar uw wensen en bieden een oplossing die daarbij past. Hiervoor komen wij graag bij u langs, bekijken we uw situatie en nemen we samen de mogelijkheden door. Wanneer wij een goed beeld hebben van uw situatie en wensen maken wij een 3D impressie schets.

Deze impressie laat duidelijk zien hoe uw 3D zonnezeil kan worden geïnstalleerd, waar eventuele masten staan en natuurlijk waar uw zonnezeil schaduw creëert.

De 3D impressie en de bijgevoegde offerte geven u inzicht in de nieuwe situatie en de kosten. Zo weet u vooraf precies wat u mag verwachten.

Dit zeggen onze klanten

We zijn heel blij met ons 3D zonnezeil. We krijgen er veel complimenten over. Ook de service is uitstekend. Snelle reactie op mails, snel een afspraak kunnen maken en een goed advies met mooie 3D voorstelling van hoe het er uit zou gaan zien.

Claudia Schurkens

Uitgelicht project

Luxe carport in bosrijke omgeving

Wassenaar

Deze 2 mooie auto's stonden direct onder de bomen waardoor hier veel blad en takjes op vielen. Met een 3D zonnezeil / Carport van Shadowz blijven de auto's zowel in de zomer als in de winter netjes!

Meest gestelde vragen

Wat zijn de exacte afmetingen van het zonnezeil?

Die zijn er niet. Dankzij ons maatwerk kunnen wij bij vrijwel alle afmeting een zonnezeil produceren. Het grootste zonnezeil dat wij ooit produceerden bood 120 vierkante meter schaduwoppervlakte.

Is het zonnezeil waterdicht?

Ja. Dankzij de gepatenteerde stof met een hoge waterbestendigheid en hoog ademend vermogen is jouw auto beschermd tegen regen, sneeuw en hagel.

Wat is de levertijd van mijn zonnezeil op maat

De productietijd van een zonnezeil bedraagt circa 2-3 weken afhankelijk van grootte, materiaal en kleurkeuzes.

Welke kleuren zijn beschikbaar

Er is keuze uit meer dan 24 kleuren van het zonnezeil.

Welke materialen worden gebruikt voor het zonnezeil?

De materialen waar wij bij Shadowz gebruik van maken zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo maken wij gebruik van:

  • Selden blokken waarmee wij ons zonnezeil spannen, deze blokken worden ook gebruikt door zeiljachten en zijn van betrouwbare topkwaliteit met de hoogste duurzaamheid en roestbestendigheid.
  • Dyneema kunststofvezel; deze supersterke kunststofvezel is 30 x lichter dan nylon en polyester maar 15 x sterker dan staal. Een ware krachtpatser die ook nog eens UV- en waterbestendig is.
  • Weathermax 80 zeil; ons zonnezeil is gemaakt van het gepatenteerde Weathermax materiaal

Creëer mijn maatwerk 3D Zonnezeil

Met een unieke schaduwplek in eigen tuin geniet je langer van zomerdagen.