3D zonnezeil op maat

Vanaf €5.000,-

3D Schaduwdoeken

Bent u opzoek naar een schaduwdoek dat zorgt voor schaduw in uw tuin? Of heeft u een restaurant en wilt u een verkoelend terras voor uw klanten? Shadowz kan u daarbij helpen! Wij zijn dé specialist in het vak schaduw management.

Door een 3D zonnezeil te gebruiken en geen vlak schaduwdoek is er veel mogelijk. Een 3D zonnezeil is driedimensionaal ontworpen en geconfectioneerd. Hierdoor is het mogelijk om een groot oppervlak te overspannen en ziet je tuin of restaurant er tegelijkertijd trendy en modern uit.

Waarom u niet zonder een 3D schaduwdoek kan

Met elke weersomstandigheid zit u in uw tuin!

Naast dat een 3D zonnezeil een groot oppervlak aan schaduw creëert, creëert het ook een fijne plek om de hele zomer in uw tuin te zitten

3D schaduwdoek op maat gemaakt

Met verschillende kleuren, de nieuwste technieken en de beste materialen uit de professionele zeilsport, ontwerpen we voor elke unieke situatie een passend 3D zonnezeil.

Makkelijk te onderhouden

Onze zonnezeilen zijn vuilafstotend en voorzien van waterafstotend materiaal.

Waarom u niet zonder een 3D schaduwdoek kan

Naast dat een 3D zonnezeil een groot oppervlak aan schaduw creëert, creëert het ook een fijne plek om de hele zomer in uw tuin te zitten.

3D schaduwdoek op maat gemaakt

Iedere tuin, terras of plek is anders en heeft zijn eigen karakter. Zo heeft ieder persoon ook zijn eigen smaak. Met verschillende kleuren, de nieuwste technieken en de beste materialen uit de professionele zeilsport, ontwerpen we voor elke unieke situatie een passend 3D zonnezeil.

Makkelijk te onderhouden

Onze zonnezeilen zijn vuilafstotend en door de speciale Nano techniek waarvan het doek van is voorzien reinigt het als het ware zichzelf, uiteraard worden de doeken zo geïnstalleerd dat water hier niet op kan blijven liggen, en alle vuil afvoert naar het laagste punt.

Projecten van 3D schaduwdoeken

Shadowz werkt voor particulieren maar ook voor bedrijven. Geen uitdaging is te gek. Heeft u een kinderdagverblijf waar u een schaduwplek wilt creëren zodat de kinderen in koelte kunnen buiten spelen of heeft u een dakterras waar u in de zomer lekker koel wilt zitten. Dat kan!

Ook ontwerpen wij carports. Zo blijft u auto koel in de zon en uw cabrio droog wanneer u het dak open wilt laten staan, en stapt u niet een sauna in wanneer u ergens heen moet. Bij Shadowz luisteren we naar uw wensen en denken we graag met u mee, zodat u kan genieten van een verkoelende plek.

Nieuwste techniek 3D schaduwdoek

Met nieuwe technieken ontwerpen wij voor elk wat wils. En door te luisteren naar uw wensen bieden wij een oplossing. Voor onze 3D zonnezeilen gebruiken wij materialen uit de professionele zeilsport.

De doeken worden vaak gedragen door robuuste RVS-masten of zware Robinia houten palen en zijn rondom voorzien van Dyneema koord. Wist u dat dit zes maal sterker is dan staal? Zo is de constructie geschikt voor semi-permanente exposure.

Werkwijze van Shadowz

Heeft u besloten om uw buitenplaats te verrijken met een 3D schaduwdoek? Dat horen we graag. U kunt vrijblijvend contact met ons opnemen. Op basis van uw aanvraag brengen we benodigde materialen en kosten in kaart. Het vanaf bedrag ligt rond de € 5000,- incl. btw en installatie. Zodra u dit goed heeft overwogen en verder wilt gaan met het project, komen wij bij u langs. Wij bespreken dan uw wensen en bekijken de buitenplaats. Wij krijgen dan een goede indruk van wat er gedaan moet worden.

Meest gestelde vragen

Wat zijn de exacte afmetingen van het zonnezeil?

Die zijn er niet. Dankzij ons maatwerk kunnen wij bij vrijwel alle afmeting een zonnezeil produceren. Het grootste zonnezeil dat wij ooit produceerden bood 120 vierkante meter schaduwoppervlakte.

Is het zonnezeil waterdicht?

Ja. Dankzij de gepatenteerde stof met een hoge waterbestendigheid en hoog ademend vermogen is jouw auto beschermd tegen regen, sneeuw en hagel.

Wat is de levertijd van mijn zonnezeil op maat

De productietijd van een zonnezeil bedraagt circa 2-3 weken afhankelijk van grootte, materiaal en kleurkeuzes.

Welke kleuren zijn beschikbaar

Er is keuze uit meer dan 24 kleuren van het zonnezeil.

Welke materialen worden gebruikt voor het schaduwdoek?

De materialen waar wij bij Shadowz gebruik van maken zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo maken wij gebruik van:

  • Selden blokken waarmee wij ons zonnezeil spannen, deze blokken worden ook gebruikt door zeiljachten en zijn van betrouwbare topkwaliteit met de hoogste duurzaamheid en roestbestendigheid.
  • Dyneema kunststofvezel; deze supersterke kunststofvezel is 30 x lichter dan nylon en polyester maar 15 x sterker dan staal. Een ware krachtpatser die ook nog eens UV- en waterbestendig is.
  • Weathermax 80 zeil; ons zonnezeil is gemaakt van het gepatenteerde Weathermax materiaal

Creëer mijn maatwerk 3D Zonnezeil

Met een unieke schaduwplek in eigen tuin geniet je langer van zomerdagen.