Veranda met zonnedoek

Vanaf €5.000,-

Veranda met zonnedoek

Een veranda met zonnedoek is de ideale manier om uw buitenruimte te transformeren in een oase van comfort en stijl. Een veranda met zonnedoek biedt talloze voordelen.

Ook is een zonnedoek een slimme investering. Daarnaast zijn er nog andere manieren om te genieten van deze prachtige buitenruimte.

Carport doek op maat in Bemmel

Uw veranda met zonnedoek

Bescherm de veranda tegen schadelijke UV-stralen

Geniet bij alle weersomstandigheden

Stijlvol design

Bescherming tegen zonlicht

Het zonnedoek biedt effectieve bescherming tegen de schadelijke Uv-stralen van de zon.

Zo geniet u van de buitenlucht zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over zonnebrand.

 

Door weer en wind

U kunt van uw buitenruimte genieten bij diverse weersomstandigheden. Dit zorgt voor meer flexibiliteit.

Met een zonnedoek kunt dus ontspanning zoeken op uw veranda, wanneer u wilt.

Stijlvol design

Veranda’s met een zonnedoek zijn niet alleen functioneel, maar ook stijlvol. Ze voegen schoonheid toe aan uw huis. 

 

Investeer in een veranda met zonnedoek

Een veranda met zonnedoek kan de waarde van uw huis verhogen. Potentiële kopers waarderen een extra buitenruimte met comfort dat een zonnedoek biedt. 

Daarnaast biedt het zonnedoek natuurlijk ook schaduw. Hierdoor kunt u de temperatuur verlagen op uw veranda en is het minder warm in huis.

Dit zorgt ook voor lagere energiekosten, omdat uw airconditioning minder hard hoeft te werken.

Reviews van onze klanten

‘Ik heb het contact en de plaatsing van mijn carport doek als zeer prettig ervaren. Professioneel, snel (korte levertijd) en vriendelijk. Ook het eindresultaat mag er zijn. Ik ben erg blij met deze oplossing!’

Otto Pettinga

Uitgelicht project

Luxe carport in bosrijke omgeving

Wassenaar

Deze 2 mooie auto's stonden direct onder de bomen waardoor hier veel blad en takjes op vielen. Met een 3D zonnezeil / Carport van Shadowz blijven de auto's zowel in de zomer als in de winter netjes!

In vijf stappen van aanvraag tot montage

1. Geheel vrijblijvende prijsindicatie

De aanvraag via de website is geheel vrijblijvend. U ontvangt snel een prijsindicatie op maat van het zonnedoek voor uw veranda. De vanafprijs ligt rond de €5000,- inclusief btw.

2. Wij bezoeken u

Wij komen lang op afspraak, zodat u ons uw wensen voor het zonnedoek precies kunt doorgeven. Wij bekijken uw veranda en de mogelijkheden voor het zonnedoek. Ook kunt u al uw vragen gerust stellen.

3. 3D-ontwerp en offerte

Nu wij precies uw wensen en buitenruimte kennen, nemen wij alle mogelijkheden door. Wij maken een realistische 3D-impressie van hoe het zonnedoek uw tuin zal veranderen. Ook ontvangt u een offerte voor uw op maat gemaakte zonnezeil.

4. Installeren van het bevestigingsmateriaal

Vervolgens wordt er een tweede afspraak gemaakt. Hierbij worden de masten, schroeffundamenten en eventueel ander bevestigingsmateriaal gemonteerd. Nu ligt de daadwerkelijke afmeting van uw zonnezeil vast en maken wij direct een definitieve inmeting voor uw zonnedoek.

5. Plaatsing van uw zonnedoek

Na 2 tot 3 weken na de vorige afspraak maken wij een nieuwe afspraak om het zeil te installeren. Ook ontvangt u van ons uitleg, zodat u het zonnezeil zelf kunt demonteren, zodra u wilt.

Zonnezeil over terras heen

Meest gestelde vragen

Welke zonwering is het best voor mijn veranda?

Een zonnedoek is een uitstekende keuze als u op zoek bent naar een stijlvolle zonwering. Het doek biedt bescherming tegen de zon. Ook zijn er waterdichte zonnedoeken, die u ook beschermen tegen een spatje regen. Hierdoor kunt u vaker genieten van uw veranda.

Is een zonnedoek zonwerend?

Ja, een zonnedoek is zonwerend. Een zonnedoek biedt bescherming tegen de zon en de schadelijke effecten van UV-stralen. Het doek is gemaakt van materialen die in staat zijn om de meeste zonnestraling te blokkeren. Het doek is een uitstekende keuze om schaduw te creëren en de warmte van de zon te verminderen.

Wat kost een zonnedoek voor een veranda?

De kosten van een zonnedoek op maat bij Shadowz zijn vanaf €5000,-. Onze 3D zonnedoeken zijn uniek en worden speciaal ontworpen voor uw buitenplaats.

Kan mijn zonnedoek op maat gemaakt worden voor mijn veranda?

Shadowz maakt zonnedoeken op maat, speciaal voor uw buitenplaats. Wij bespreken eerst uw wensen en bekijken de situatie van uw buitenruimte. Vervolgens doen wij een indicatie van de kosten.

Wanneer wij samen het beeld gecreëerd hebben van uw wensen, maken wij een realistisch ontwerp. U krijgt een goede impressie.

Is dit naar wens? Dan krijgt u een offerte van ons. Als u akkoord gaat met de offerte, beginnen we aan de installatie en komen dus ook pas kosten. Zo weet u vooraf precies wat u mag verwachten.

Kan ik mijn zonnedoek zelf installeren?

Het is mogelijk om het zelf te installeren. Echter bij Shadowz worden er verschillende afspraken gemaakt, en installeren wij het zonnedoek voor u. Zo wordt de installatie correct uitgevoerd.

Veranda met zonnedoek

Een zonnedoek bij uw veranda is een waardevolle toevoeging aan elk huis. Het biedt bescherming tegen de zon, verhoogt de woningwaarde en verbetert de levenskwaliteit. Met de juiste inrichting en decoratie kunt u uw veranda omtoveren tot droomplek om te ontspannen en voor gezelligheid!

Bent u geïnteresseerd? Neem dan contact met ons op. Wij bieden hoge kwaliteit zonnezeilen en willen ons onderscheiden, door de service en kwaliteit.