3D zonnezeil op maat

Vanaf €5.000,-

Schaduwdoek op maat

Een schaduwdoek, of zoals wij deze “Zonnezeilen en Zonnedoeken” noemen, beschermt je tegen te felle zon en regen. Het is een ideale manier om voor een deel van je tuin, terras of balkon een schaduwplek te creëren.

Dat is één van de vele keuzemogelijkheden die je hebt. Een schaduwdoek leveren wij enkel op maat, volledig afgestemd op uw eigen wensen en door ons professioneel geïnstalleerd bij u thuis, of bedrijf.

Voordelen van een schaduwdoek

Kwaliteit staat voorop

De materialen en onderdelen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo heeft u een zonnezeil waar u jarenlang van kunt genieten.

Koelere zomerdagen onder eigen schaduwdoek

Genieten van zomerdagen met een unieke schaduwplek in eigen tuin.

Perfect op maat gemaakt

Onze maatwerkoplossingen bieden tot 120 vierkante meter schaduwoppervlakte.

Onderdelen en materialen van een 3D schaduwdoek op maat

Ons product is zorgvuldig samengesteld met kwalitatief hoogwaardige materialen. Dit zorgt ervoor dat een zonnezeil bestendig is tegen zon, regen, sneeuw en zelfs windkracht 9.

Speciaal op maat gemaakt

Met een 3D zonnezeil is uw tuin of terras een schaduwplek rijker. Dankzij het geleverde maatwerk past het zonnezeil exact in de omgeving en buitenruimte. Zo heeft u niet alleen een nieuwe schaduwplek maar ook verlengde buitenruimte om van te genieten.

Onderhoudscontract bij een 3D schaduwdoek

De levensduur van uw zonnezeil verlengen met een onderhoudscontract. Tijdens de wintermaanden reinigen wij uw zonnezeil, slaan wij deze veilig op en plaatsen wij het zeil op afroep terug.

Wind- en waterdicht

Een andere keuze die gemaakt moet worden is tussen waterdoorlatend doek of schaduwdoek waterdicht. Onze maatwerk waterdichte schaduwdoeken hebben een coating die uw terras zelf bij de zwaarste regenbuien nog droog houdt waardoor u toch heerlijk kunt blijven zitten. Dat geeft net dat beetje meer comfort en laat je extra genieten van het buiten zijn en je tuin.

Waterdoorlatende doeken hebben een open structuur en laten wind en water door. Wanneer het waterdichte aspect bij u geen voorkeur heeft, is dat wellicht een optie.

Zowel de wind- en waterdoorlatende doeken als de waterdichte doeken garanderen wij een windkracht tot 9 beaufort, het maakt daarvoor dus niet uit of u kiest voor een waterdicht of een waterdoorlatend zonnezeil.

Onderhoud en reinigen

Je schaduwdoek kun je rustig de hele zomer laten hangen. Wanneer het door ons is aangebracht heb je er geen omkijken meer naar.

Veel doeken kun je ook in de winter laten hangen, maar om de levensduur te verlengen en het doek in goede staat te houden is het toch beter het ‘s winters los te maken, schoon te maken en netjes op te bergen.

Een schaduwdoek is eenvoudig los te maken en op te vouwen. Opgevouwen neemt het doek weinig ruimte in beslag en is het makkelijk op te bergen op zolder of in de schuur.

Meest gestelde vragen

Wat zijn de exacte afmetingen van het zonnezeil?

Die zijn er niet. Dankzij ons maatwerk kunnen wij bij vrijwel alle afmeting een zonnezeil produceren. Het grootste zonnezeil dat wij ooit produceerden bood 120 vierkante meter schaduwoppervlakte.

Is het zonnezeil waterdicht?

Ja. Dankzij de gepatenteerde stof met een hoge waterbestendigheid en hoog ademend vermogen is jouw auto beschermd tegen regen, sneeuw en hagel.

Wat is de levertijd van mijn zonnezeil op maat

De productietijd van een zonnezeil bedraagt circa 2-3 weken afhankelijk van grootte, materiaal en kleurkeuzes.

Welke kleuren zijn beschikbaar

Er is keuze uit meer dan 24 kleuren van het zonnezeil.

Welke materialen worden gebruikt voor het zonnezeil?

De materialen waar wij bij Shadowz gebruik van maken zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo maken wij gebruik van:

  • Selden blokken waarmee wij ons zonnezeil spannen, deze blokken worden ook gebruikt door zeiljachten en zijn van betrouwbare topkwaliteit met de hoogste duurzaamheid en roestbestendigheid.
  • Dyneema kunststofvezel; deze supersterke kunststofvezel is 30 x lichter dan nylon en polyester maar 15 x sterker dan staal. Een ware krachtpatser die ook nog eens UV- en waterbestendig is.
  • Weathermax 80 zeil; ons zonnezeil is gemaakt van het gepatenteerde Weathermax materiaal

Creëer mijn maatwerk 3D Zonnezeil

Met een unieke schaduwplek in eigen tuin geniet je langer van zomerdagen.