Carport op maat

Vanaf €5.000,-

Waterdichte zonnedoek op maat

De zomer breekt aan en de zonnestralen worden sterker, er is dan niets beters dan genieten van de buitenlucht. Het regent regelmatig in de zomer, maar de temperatuur wel erg aangenaam om buiten te blijven. Een waterdichte zonnedoek komt dan goed van pas.

Een waterafstotende zonnedoek is één van de keuzemogelijkheden. Een waterdicht doek leveren wij op maat, volledig afgestemd op uw eigen wensen en door ons professioneel geïnstalleerd op locatie.

 

  • Past perfect in uw buitenruimte
  • Unieke schaduwplek in uw eigen tuin
  • Bestand tegen zonnige weersomstandigheden

Met een carport staan uw auto’s geparkeerd en beschermd tegen weersinvloeden als regen, hagel, maar denk daarbij ook aan vallende eikels, kastanjes en takjes. Daarbij staat uw auto niet in de zon geparkeerd waardoor uv-straling uw autolak niet aan kan tasten.

Carport doek op maat in Bemmel

Carport met zonnezeil

Uw auto beschermd tegen weersomstandigheden

Zonder bouwvergunning geplaatst*

Onderhoudsvriendelijk

Voordelen van een waterdichte zonnedoek 

Waterbestendige zonnedoeken zijn een fantastische aanvulling op uw buitenruimte. Het regenafstotende doek biedt veel voordelen die ervoor zorgen dat u uit uw buitenruimte kunt halen.

Bescherming tegen verschillende weersomstandigheden

Een regenafstotende zonnedoek beschermt u tegen regen en sterke zonnestralen. U kunt dus altijd genieten van uw buitenruimte.

Duurzaam gebruik van uw buitenruimte 

Het aanschaffen van waterdichte zonnedoeken zorgt ervoor dat uw buitenmeubels of uw auto langer meegaan en minder snel beschadigd raken.

Verkoelende schaduw

In de hete zomermaanden bieden waterdichte zonnedoeken verkoelende schaduw. Ze verminderen de blootstelling aan uv-straling en creëren een comfortabele plek om te ontspannen op zelf de warmste dagen.

Maatwerk

De regenbestendige zonnedoeken kunnen op maat gemaakt worden, voor uw specifieke behoeften. Een zonnedoek is perfect voor grote en kleine ruimtes, er is altijd een oplossing die perfect bij uw ruimte past.

Bescherming tegen regen

Een waterdichte zonnedoek op maat is de ideale oplossing om uw buitenleven te verbeteren. Het biedt bescherming tegen verschillende weersomstandigheden, zorgt voor verkoelende schaduw en zorgt ervoor dat uw eigendommen langer meegaan. Met maatwerkopties kunt u een doek aanschaffen die perfect bij uw omgeving passen. Geniet van de zon of regen zonder zorgen!

Reviews van onze klanten

‘Ik heb het contact en de plaatsing van mijn carport doek als zeer prettig ervaren. Professioneel, snel (korte levertijd) en vriendelijk. Ook het eindresultaat mag er zijn. Ik ben erg blij met deze oplossing!’

Otto Pettinga

Uitgelicht project

Luxe carport in bosrijke omgeving

Wassenaar

Deze 2 mooie auto's stonden direct onder de bomen waardoor hier veel blad en takjes op vielen. Met een 3D zonnezeil / Carport van Shadowz blijven de auto's zowel in de zomer als in de winter netjes!

In 5 stappen van aanvraag tot installatie

1. Vrijblijvende prijsindicatie

vraag een offerte aan via onze website voor een op maat gemaakt zonnedoek voor uw veranda, vanaf €5000,- inclusief btw.

2. Persoonlijk bezoek

wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden voor het zonnedoek te bekijken.

3. 3D-ontwerp en offerte

wij maken een realistische 3D-impressie van het zonnedoek in uw tuin en bieden een gedetailleerde offerte

4. Installeren van bevestigingsmateriaal

tijdens een tweede afspraak installeren we de masten en schroeffundamenten, en doen we een definitieve inmeting.

5. Plaatsing van het zonnedoek

binnen 2 tot 3 weken na de vorige afspraak installeren we het zeil en geven we uitleg over het demonteren. 

Zonnezeil over terras heen

Een vergunningsvrije carport van Shadowz is een praktische en stijlvolle oplossing voor extra bescherming en ruimte. Controleer altijd de lokale regelgeving voordat u begint met bouwen om te zorgen dat u aan alle eisen voldoet. Met de juiste planning en naleving van de regels kunt u zonder zorgen genieten van uw nieuwe carport. 

 

Veel gestelde vragen:

Kan een zonnedoek tegen regen?

Een zonnedoek beschermt niet enkel tegen de zon, maar ook tegen de regen. Ook zijn er speciale zonnedoeken ontworpen tegen de regen. Deze doeken zijn gemaakt van duurzame materialen en hebben een waterdichte coating, waardoor ze bestand zijn tegen vocht en regen.

Wat is het verschil tussen een zonnedoek en een schaduwdoek?

Het verschil tussen een zonnedoek en een schaduwdoek is enkel de naam. Dit zijn twee verschillende benamingen voor één product.

Wat is de beste kleur voor een zonnedoek?

Lichte kleuren weerkaatsen meer zonlicht en warmte, onder het doek is de temperatuur lager dan bij een donkere kleur. Er is geen ‘beste’ kleur voor een zonnedoek, omdat het afhangt van uw specifieke behoeften en voorkeuren.

Hoelang gaat een zonnedoek mee?

U mag met een goede kwaliteit zonnedoek een levensduur van 5 tot 10 jaar verwachten. Het is echter raadzaam om de doek regelmatig te inspecteren op slijtage.

Hoe moet ik mijn zonnedoek schoonmaken?

Uw waterdichte zonnedoek in voorzien van een speciale coating. Behandel dit doek daarom nooit met een harde borstel of chemicaliën, dit tast de coating aan. Maak het doek schoon met een zachte borstel of een spons en warm water. Bij vlekken moet het doek met speciale reiniger schoongemaakt worden.

Waterdicht zonnedoek op maat

Een waterdicht zonnedoek op maat laten maken is de oplossing voor elke tuin in Nederland. Het beschermt u tegen de zon én tegen de regen. Wij stemmen het zonnedoek perfect af op uw keuze en uw tuin zodat u optimaal kunt genieten van het buitenleven. Meer informatie? Neem vrijbijvend contact op.