3D zonnezeil op maat

Vanaf €5.000,-

Zonnedoek op maat

Creëer een unieke buitenplaats met een zonnedoek of zonnezeil op maat: de oplossing voor koelte en schaduw. U heeft nog nooit zo’n verkoelende zomer gehad als deze. Door te luisteren naar uw wensen, creëren wij samen uw perfecte buitenplaats.

Het ontwerp van een zonnedoek op maat is geheel naar uw wensen en de beschikbare ruimte aanpasbaar.

  • Ingemeten in uw tuin
  • Impressie van het eindresultaat met 3D scan
  • Jarenlang genieten met uniek zonnedoek

Uit de zon in de schaduw

Jarenlang plezier van zonnedoek

De materialen en onderdelen zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo heeft u een zonnedoek waar u jarenlang van kunt genieten.

Een koele schaduwplek in de zomer

Met een zonnedoek op maat heeft u een koele schaduwplek in eigen tuin.

Voor kleine én grote tuinen geschikt

Dankzij het maatwerk van Shadowz kan iedere tuin van schaduw voorzien worden

Wat voor zonnedoeken ontwerpt Shadowz?

Wij ontwerpen onze zonnedoeken driedimensionaal en geconfectioneerd. Hierdoor geniet u van schaduwoppervlakte tot maximaal 120m2. Uw tuin oogt trendy en modern dankzij een uniek ontworpen zonnedoek.

Een 3D zonnedoek kan voor meerdere toepassingen gebruikt worden zoals carports, terrasoverkapping of in de dierentuin: als verkoelende plek voor de dieren.

Het doek is gemaakt van Weathermax materiaal, een gepatenteerde stof bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.

  • Meer dan 20 kleuren om uit te kiezen
  • Gepatenteerde en kwalitatieve materialen
  • Een schaduwplek om van te genieten

Waarom jij niet zonder zonnedoek kan!

Een 3D zonnezeil zorgt voor koelte en schaduw. Het is de beste manier om een hele zomer te genieten van het weer buiten. Schijnt de zon of stormt het? Bij beide is een zonnedoek de oplossing.

Of het nou een tuin, dakterras of restaurant is, onze zonnedoeken kunnen overal geïnstalleerd worden.

Wist u dat het doek tot 95% van de UV-stralingen tegen houdt? U hoeft dus niet bang te zijn dat u verbrand onder uw zonnedoek.

Als het weer in de avond omslaat in storm, geen zorgen. De zonnedoeken zijn wind- en regenbestendig en zijn door ons gegarandeerd tot windkracht 9.

Dit zeggen onze klanten

“We zijn heel blij met ons 3D zonnezeil. We krijgen er veel complimenten over. Ook de service is uitstekend. Snelle reactie op mails, snel een afspraak kunnen maken en een goed advies met mooie 3D voorstelling van hoe het er uit zou gaan zien.”

Claudia Schurkens

Hoe Shadowz een zonnedoek op maat ontwerpt?

Elke buitenplaats is uniek en geen een terras, tuin of carport is hetzelfde. Zo ook onze 3D zonnedoeken niet. Wij ontwerpen speciaal voor uw buitenplaats een driedimensionaal zonnedoek.

Voordat wij hiermee beginnen hebben we wat meer informatie nodig, nadat we deze hebben ontvangen en u een indicatie van de kosten hebben kunnen geven, komen wij altijd eerst een kijkje nemen naar de huidige situatie.

Hier bespreken we nogmaals uw wensen door. Wanneer wij samen met u een beeld hebben gecreëerd van wat het moet worden, maken wij een realistisch ontwerp.

Dit ontwerp laat uw huidige situatie zien met daarin een 3D zonnezeil. U krijgt dan een goede impressie van hoe het gaat worden. Wanneer dit naar wens is, krijgt u van ons een offerte.

Goed om te weten: pas als u akkoord gaat met de offerte beginnen we aan de installatie en komen er dus ook pas kosten. Tot die tijd is alles vrijblijvend. Zo weet u vooraf precies wat u mag verwachten. De vanafprijs van een 3D zonnezeil ligt rond de € 5000,-.

Hoe kan je zonnedoeken schoonmaken?

Het beste is om tijdens de wintermaanden uw 3D zonnezeil op te bergen. 3D zonnezeilen beschermt u tegen de zon, wind en storm, bescherm jij ze voor de winter? Het liefst droog en op een droge plek. Zo geniet u het langst van het doek.

Onderhouden van uw 3D zonnezeil is belangrijk. Per doek verschilt het schoonmaak proces. Bij een waterdicht doek dient deze naar het reinigen ook geïmpregneerd te worden, wij waterdoorlatende doeken gaat het enkel om de reiniging.

Kiest u voor de extra service? Dan halen we het doek op, slaan we het op en in het voorjaar plaatsen we het doek op afroep weer terug. Als u wilt, reinigen we het 3D zonnedoek ook voor u zodat u er voor het volgende seizoen weer helemaal klaar voor bent.

Uitgelicht project

Luxe carport in bosrijke omgeving

Wassenaar

Deze 2 mooie auto's stonden direct onder de bomen waardoor hier veel blad en takjes op vielen. Met een 3D zonnezeil / Carport van Shadowz blijven de auto's zowel in de zomer als in de winter netjes!

Meest gestelde vragen

Wat is de standaard afmeting van een zonnedoek op maat

Die zijn er niet. Dankzij ons maatwerk kunnen wij bij vrijwel alle afmeting een zonnezeil produceren.

Is het zonnezeil waterdicht?

Ja. Dankzij de gepatenteerde stof met een hoge waterbestendigheid en hoog ademend vermogen is jouw auto beschermd tegen regen, sneeuw en hagel.

Wat is de levertijd van mijn zonnedoek op maat?

De productietijd van een zonnezeil bedraagt circa 2-3 weken afhankelijk van grootte, materiaal en kleurkeuzes.

Welke kleuren zijn beschikbaar

Er is keuze uit meer dan 24 kleuren van het zonnezeil.

Welke materialen worden gebruikt voor het zonnedoek?

De materialen waar wij bij Shadowz gebruik van maken zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo maken wij gebruik van:

  • Selden blokken waarmee wij ons zonnezeil spannen, deze blokken worden ook gebruikt door zeiljachten en zijn van betrouwbare topkwaliteit met de hoogste duurzaamheid en roestbestendigheid.
  • Dyneema kunststofvezel; deze supersterke kunststofvezel is 30 x lichter dan nylon en polyester maar 15 x sterker dan staal. Een ware krachtpatser die ook nog eens UV- en waterbestendig is.
  • Weathermax 80 zeil; ons zonnezeil is gemaakt van het gepatenteerde Weathermax materiaal

Creëer mijn maatwerk 3D Zonnezeil

Met een unieke schaduwplek in eigen tuin geniet je langer van zomerdagen.