Uniek in het creëren van schaduwplekken

Bij Shadowz draait alles om het creëren van unieke schaduwplekken met maatwerk producten.

Wij meten de beschikbare ruimte met onze eigen 3D technieken in waardoor we een unieke impressie kunnen geven. Of het nu om een schaduwplek in tuin gaat, een mooie horeca terras of een carport voor uw auto’s.

Over Shadowz

Wij plaatsten al meer dan 1000 zonnezeilen

Voor een koele schaduwplek op warme dagen

En beschermden al 300 auto's met een carport op maat

4 opstellingen te bekijken in onze binnen en buiten showroom

Een familiebedrijf

Ivo Sanders groeide op in een ondernemers-familie. U weet wel, zo’n familie waar energie bruist en ideeën broeien. Met interesse voor techniek en design was Ivo al jong actief met zijn eerste bedrijf. Op eenentwintigjarige leeftijd verkocht Ivo verschillende producten voor de styling in en om huis.

Daarnaast werkte Ivo destijds ook bij zijn vader Gerard in het bedrijf waar ze samen windschermen en parasols verkochten.

Het onstaan van Shadowz

In 2007 startte Ivo Sanders het bedrijf ISLifestyle. Een bedrijf dat begon als webshop voor een veelheid van verschillende producten. De webshop van toen is ontwikkeld naar het Shadowz van nu. Shadowz is de specialist op het vlak van schaduw management.

Al onze oplossingen zijn maatwerk waardoor vrijwel alles mogelijk wordt.
Alles begint met uw wensen.

Shadowz vandaag de dag

Bij Shadowz krijgt u eerlijk en duidelijk advies. U wordt uitgebreid geïnformeerd over alle producten en de vele mogelijkheden.

Of het nu gaat om een 3D zonnezeil op uw prive terras, horeca terras of als carport,
bij Shadowz wordt er geluisterd naar uw wensen.

Reviews van onze klanten

We zijn heel blij met ons 3D zonnezeil. We krijgen er veel complimenten over. Ook de service is uitstekend. Snelle reactie op mails, snel een afspraak kunnen maken en een goed advies met mooie 3D voorstelling van hoe het er uit zou gaan zien.

Claudia Schurkens

Onze zonnezeilen

Onze zonnezeilen zijn met zorg samengesteld naar de wens en behoefte van onze opdrachtgevers. Hierin maken wij uitsluitend gebruik gemaakt van onderdelen die bestand zijn tegen extreme weersomstandigheden.

Ons zonnezeil is van Weathermax 80 materiaal, een gepatenteerde stof bestand tegen de meest extreme weersomstandigheden.

  • In 24 kleuren leverbaar
  • Rekvast, scheurbestendig en waterdicht materiaal
  • Houdt 95% van schadelijke UV-straling tegen

Meer dan een schaduwdoek

Niet meer krabben in de winter, koel in de auto stappen zomers en de autolak beschermen tegen Uv-straling. Met een zonnezeil als carport beschermt u uw auto’s tegen:

  • Vallende takken en bladeren
  • Winterse weeromstandigheden (niet meer krabben)
  • UV-straling die de autolak aantast

En onze carports zijn vergunningsvrij* op eigen erf te plaatsen.

Meest gestelde vragen

Wat zijn de exacte afmetingen van het zonnezeil?

We werken uitsluitend met maatwerk toepassingen. Dankzij het maatwerk kunnen we vrijwel alle vormen en afmetingen 3D zonnezeil produceren. De grootte van het doek hangt grotendeels samen met de mogelijke bevestigingspunten, masten en muurplaten.
Zo kunnen we de mooiste 3D zonnezeilen ontwerpen en produceren tot wel 180 vierkante meter.

Is het zonnezeil waterdicht?

Ja. Dankzij de gepatenteerde stof met een hoge waterbestendigheid en hoog ademend vermogen is het doek volledig waterdicht zodat uw tuinkussens gewoon kunnen blijven liggen, en/of uw auto beschermd word tegen regen en deze mooi droog staat.

Wat is de levertijd van mijn zonnezeil op maat

De productietijd van een zonnezeil bedraagt circa 3-4 weken afhankelijk van grootte, materiaal en kleurkeuzes.
Vanaf uw akkoord tot oplevering moet u rekening houden met een doorlooptijd van ca. 5-6 weken.

Welke kleuren zijn beschikbaar

Er is keuze uit meer dan 24 kleuren van het zonnezeil of carport zeil. We hebben deze kleuren in de vorm van een boekje voor u beschikbaar zodat we deze bij de 1e afspraak ook bij u achter kunnen laten, en u de kleuren nog eens rustig kunt bekijken.

Welke materialen worden gebruikt voor het zonnezeil?

De materialen waar wij bij Shadowz gebruik van maken zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo maken wij gebruik van:

  • Selden blokken waarmee wij ons zonnezeil spannen, deze blokken worden ook gebruikt door zeiljachten en zijn van betrouwbare topkwaliteit met de hoogste duurzaamheid en roestbestendigheid.
  • De masten die wij gebruiken zijn van RVS, geborsteld en of gepoedercoat in en RAL kleur naar keuze. Ook is Robinia hout een mooi alternatie als uw tuin of terras zich beter leent voor mooie robuuste houten palen i.p.v. RVS.
  • Dyneema kunststofvezel; deze supersterke kunststofvezel is 30 x lichter dan nylon en polyester maar 15 x sterker dan staal. Een ware krachtpatser die ook nog eens UV- en waterbestendig is.
  • Weathermax 80 zeil; ons zonnezeil is gemaakt van het gepatenteerde Weathermax materiaal.