3D zonnezeil op maat

Vanaf €5.000,-

Reinigen van een zonnedoek

Op het moment dat uw zonnezeil aan weersinvloeden wordt blootgesteld kan deze worden aangetast (schimmels en algen). Daardoor zal het zijn belangrijke, beschermende functie verliezen.

Ook het uiterlijk zal onder invloed van zon- en weersinvloeden minder fraai ogen en uiteindelijk aan kwaliteit inboeten. Het wasproces is erop gericht om deze nadelen voor u in één wasbeurt op te heffen.

Reinigen en wassen van een zonnezeil

Als eerste gaan de te reinigen delen minimaal 24 uur in een, op temperatuur gecontroleerd (nooit hoger dan 35 graden), weekbad met een door ons speciaal ontwikkeld wasmiddel.

De volgende stap is een visuele inspectie om te bepalen welke reinigingsmiddelen nodig zijn om de eventuele schimmel of ander oppervlaktevuil te verwijderen. Na deze te hebben afgespoeld wordt gecontroleerd of het maximale effect is bereikt en drogen wij het doek.


Na de droogtijd kan de buitenzijde worden voorzien van een nieuwe beschermlaag door het aanbrengen van een coating. Deze coating zorgt voor een optimale waterafstotende en vuil werende laag en zal, zonder sporen achter te laten, transparant opdrogen.

 

Uw garantie

Doordat we het wasproces niet met machines uitvoeren maar alle handelingen handmatig doen, kunnen wij garanderen dat uw doek met aandacht en zorg wordt behandeld.

Tijdens het wasproces zullen stiksels en het weefsel daardoor niet onnodig worden belast en dus optimaal beschermd blijven.

Door de persoonlijke aandacht en het intensieve proces kunt u er het beste rekening mee dat de verwerkingsduur gemiddeld tussen de 3 à 5 weken in beslag zal nemen.

In de wintermaanden streven wij ernaar om goederen binnen twee maanden te hebben verwerkt.

Meest gestelde vragen

Wat zijn de exacte afmetingen van het zonnezeil?

Die zijn er niet. Dankzij ons maatwerk kunnen wij bij vrijwel alle afmeting een zonnezeil produceren. Het grootste zonnezeil dat wij ooit produceerden bood 120 vierkante meter schaduwoppervlakte.

Is het zonnezeil waterdicht?

Ja. Dankzij de gepatenteerde stof met een hoge waterbestendigheid en hoog ademend vermogen is jouw auto beschermd tegen regen, sneeuw en hagel.

Wat is de levertijd van mijn zonnezeil op maat

De productietijd van een zonnezeil bedraagt circa 2-3 weken afhankelijk van grootte, materiaal en kleurkeuzes.

Welke kleuren zijn beschikbaar

Er is keuze uit meer dan 24 kleuren van het zonnezeil.

Welke materialen worden gebruikt voor het zonnezeil?

De materialen waar wij bij Shadowz gebruik van maken zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo maken wij gebruik van:

  • Selden blokken waarmee wij ons zonnezeil spannen, deze blokken worden ook gebruikt door zeiljachten en zijn van betrouwbare topkwaliteit met de hoogste duurzaamheid en roestbestendigheid.
  • Dyneema kunststofvezel; deze supersterke kunststofvezel is 30 x lichter dan nylon en polyester maar 15 x sterker dan staal. Een ware krachtpatser die ook nog eens UV- en waterbestendig is.
  • Weathermax 80 zeil; ons zonnezeil is gemaakt van het gepatenteerde Weathermax materiaal

Creëer mijn maatwerk 3D Zonnezeil

Met een unieke schaduwplek in eigen tuin geniet je langer van zomerdagen.