Carport op maat

Vanaf €5.000,-

Vergunningsvrije* carport met zonnezeil op maat

Niet meer krabben in de winter, koel instappen in de zomer, Geen bladeren in de herfst en droog in de lente. Een carport beschermt uw auto’s tegen beschadigingen

  • Vallende takken en bladeren
  • Uv-straling die de autolak aantast
  • Winterse weeromstandigheden (niet meer krabben)

Met een carport staan uw auto’s geparkeerd en beschermd tegen weersinvloeden als regen, hagel, maar denk daarbij ook aan vallende eikels, kastanjes en takjes. Daarbij staat uw auto niet in de zon geparkeerd waardoor uv-straling uw autolak niet aan kan tasten.

Carport doek op maat in Bemmel

Carport met zonnezeil

Uw auto beschermd tegen weersomstandigheden

Zonder bouwvergunning geplaatst*

Onderhoudsvriendelijk

Vergunningsvrije* carport op eigen erf laten plaatsen

De wet- en regelgeving bij de bouw en plaatsing van een carport is duidelijk.

Zelfs bij de bouw van een houten carport kunt u een omgevingsvergunning nodig hebben.

De carports die Shadowz plaatst vereisen in de meeste gevallen géén bouwvergunning. Dit komt doordat de schroeffundamenten er voor zorgen dat de masten demontabel blijven.

Onderhoudsvriendelijk

De gepatenteerde stof is ontwikkeld voor veeleisende toepassingen en omgevingen, met namen voor de maritieme wereld.

De hoge sterkte en duurzaamheid maken dit één van de meest onderhoudsvriendelijke materialen.

Auto beschermen tegen weersinvloed

Of het nu om vallende bladeren en takken gaat of UV-straling die uw autolak aantast. Onder het zonnezeil staan uw auto’s altijd beschermd tegen weersinvloeden.

Een vergunningsvrije* carport met 3D zonnezeil is dé manier om de auto te beschermen tegen weersinvloeden.

Carport op eigen erf plaatsen

Wanneer wij een goed beeld hebben van uw situatie en wensen maken wij een 3D ontwerp impressie.

Deze impressie laat duidelijk zien hoe uw carport wordt geïnstalleerd en waar eventuele masten komen te staan en muurbevestigingspunten komen te zitten.

De 3D impressie en de bijgevoegde offerte geven u inzicht in de nieuwe situatie en de kosten. Zo weet u vooraf precies wat u mag verwachten.

De vanafprijs van een Carport van 3D zonnezeil ligt rond de € 5000,-.

Reviews van onze klanten

‘Ik heb het contact en de plaatsing van mijn carport doek als zeer prettig ervaren. Professioneel, snel (korte levertijd) en vriendelijk. Ook het eindresultaat mag er zijn. Ik ben erg blij met deze oplossing!’

Otto Pettinga

Uitgelicht project

Luxe carport in bosrijke omgeving

Wassenaar

Deze 2 mooie auto's stonden direct onder de bomen waardoor hier veel blad en takjes op vielen. Met een 3D zonnezeil / Carport van Shadowz blijven de auto's zowel in de zomer als in de winter netjes!

Zo werkt het: van aanvraag tot montage in 5 stappen 

1. Geheel vrijblijvende prijsindicatie

Uw aanvraag via de website is geheel vrijblijvend. U krijgt snel een prijsindicatie op maat van het zonnedoek voor uw terras. Een indicatie geven we u graag al vooraf: de vanafprijs voor onze zonnedoeken ligt rond de €5000,- inclusief btw. 

2. Wij komen bij u langs

Wij komen op afspraak bij u langs zodat u ons uw wensen precies te kennen kunt geven. Stelt u ook gerust uw vragen! Op locatie bekijken wij uw buitenruimte en leggen u uit wat de mogelijkheden zijn voor een zonnedoek in uw tuin. 

3. 3D-ontwerp en offerte

Nu wij precies weten hoe u uw zonnedoek in de tuin voor u ziet en wat de mogelijkheden in uw situatie zijn, maken wij voor u een realistische 3D-impressie van hoe het zonnedoek in uw tuin zal staan. Daarnaast ontvangt u van ons een offerte voor uw op maat gemaakte zonnezeil. 

4. Installeren van het bevestigingsmateriaal

Graag maken wij met u een tweede afspraak om de masten, de schroeffundamenten en eventuele andere bevestigingsbenodigdheden te monteren. Nu ligt de daadwerkelijke afmeting van uw zonnezeil vast en maken wij direct een definitieve inmeting voor uw zonnedoek. 

5. Plaatsing van uw zonnedoek

Uw zonnezeil is gereed 2 tot 3 weken na de montage van het bevestigingsmateriaal. Wij maken nogmaals een afspraak en komen het zeil installeren. Tevens ontvangt u van ons uitleg zodat u het zonnezeil, indien gewenst, zelf kunt demonteren in de wintermaanden. 

Zonnezeil over terras heen

Meest gestelde vragen

Wat zijn de exacte afmetingen van het zonnezeil?

Die zijn er niet. Dankzij ons maatwerk kunnen wij bij vrijwel alle afmeting een zonnezeil voor een carport produceren. Het grootste zonnezeil dat wij ooit produceerden was 120 vierkante meter.

Is het zonnezeil waterdicht?

Ja. Dankzij de gepatenteerde stof met een hoge waterbestendigheid en hoog ademend vermogen is jouw auto beschermd tegen regen, sneeuw en hagel.

Wat is de levertijd van mijn carport

De productietijd van een zonnezeil bedraagt circa 2-3 weken afhankelijk van grootte, materiaal en kleurkeuzes.

Welke kleuren zijn beschikbaar

Er is keuze uit meer dan 24 kleuren van het zonnezeil.

Welke materialen worden gebruikt voor het zonnezeil?

De materialen waar wij bij Shadowz gebruik van maken zijn van de hoogst mogelijke kwaliteit. Zo maken wij gebruik van:

  • Selden blokken waarmee wij ons zonnezeil spannen, deze blokken worden ook gebruikt door zeiljachten en zijn van betrouwbare topkwaliteit met de hoogste duurzaamheid en roestbestendigheid.
  • Dyneema kunststofvezel; deze supersterke kunststofvezel is 30 x lichter dan nylon en polyester maar 15 x sterker dan staal. Een ware krachtpatser die ook nog eens UV- en waterbestendig is.
  • Weathermax 80 zeil; ons zonnezeil is gemaakt van het gepatenteerde Weathermax materiaal

Een carport op maat

Een carport is een functionele en praktische oplossing om je auto te beschermen tegen de elementen. Of je nu bescherming zoekt tegen regen, sneeuw of zon, een carport biedt de perfecte beschutting voor je voertuig