Carport op maat

Vanaf €5.000,-

Zonnedoek terras: op maat gemaakt

De gehele zomer door heerlijk op het terras in uw tuin zitten? Uw horecaterras extra aantrekkelijk en schaduwrijk maken met een sfeervol, hoogwaardig zonnedoek? Bij Shadowz laat u een kwalitatief hoogstaand zonnedoek voor uw terras op maat maken.

 • Lange levensduur
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Verkrijgbaar in waterdicht of waterdoorlatend doek
Zonnedoek terras in Almere
Zonnedoek terras in Nuenen

Zonnedoek terras: de voordelen op een rij

Zon of regen: het is goed toeven op het terras

Bouwvergunning niet nodig

Onderhoudsvriendelijk

Zon of regen: het is goed toeven op het terras

Een zonnezeil boven het terras maakt van uw terras een heerlijke plek: op zomerse dagen creëert uw doek een schaduwrijke plek en bescherming tegen 95% van de schadelijke uv-straling van de zon. Kiest u voor een waterdicht doek, dan is het terras ook tijdens een zomerse bui aantrekkelijk. Én uw terrasmeubilair blijft droog.

Eenvoudig te plaatsen zonder bouwvergunning

Een zonnezeil voor het terras is in vrijwel alle gevallen vergunningsvrij te plaatsen. Een extra voordeel is dat u het zonnezeil boven uw terras in de wintermaanden eenvoudig ‘opdoekt’, wat voor meer lichtinval binnen zorgt tijdens de donkerste maanden van het jaar.

Minimaal onderhoud, maximale levensduur

Wind en regen houden het zonnedoek boven uw terras vaak al redelijk schoon, maar extra schoonmaken doet u eenvoudig met een borstel en water. Uw terrasdoek gaat bij normaal gebruik zo’n 10 tot 15 jaar mee. Het bevestigingsmateriaal gaat een leven lang mee, met uitzondering van de Robinia masten, die ook zo’n 10 tot 15 jaar meegaan.

Terrasjesweer? Altijd.

Een aangenaam terras, of het kwik nu stijgt of de zomer juist druilerig is: met een (waterdicht) zonnedoek terras bent u van alle markten thuis. De lange zomeravonden met een wijntje en goed gezelschap kunnen beginnen!

Onze zonnedoeken zijn zowel in trek bij particulieren als bij horeca-eigenaren.

Voordelen van een zonnedoek terras in uw tuin

 • Altijd een fijne schaduwplek in uw tuin die ook nog extra sfeervol is
 • Kies uit 24+ kleuren doek, waterdoorlatend of waterdicht
 • Optimaal beschermd tegen de zon: het doek weert 95% van de schadelijke uv-straling
 • Ook slim: een zonnezeil als carport of boven het zwembad of de kinderspeelplaats
 • Kies voor een waterdicht doek en laat uw tuinkussens tijdens een bui gerust liggen

Voor de horeca: zonnedoek terras aantrekkelijk voor voorbijgangers

 • Zonnezeilen geven uw terras een fijne, beschutte uitstraling, het ‘verandagevoel’
 • Precies zoveel schaduw als u wilt, en dat kost maar weinig plek (dag parasolvoeten!)
 • In de winter eenvoudig te demonteren, zodat de lichtinval binnen optimaal is
 • Keuze uit 24+ kleuren zonnedoek, en kies uit waterdoorlatend of waterdicht doek
 • Waterdicht zonnedoek boven het terras maakt uw terras ook bij buiig weer aantrekkelijk
Zonnedoek terras in Bergrust

Reviews van onze klanten

‘Ik heb het contact en de plaatsing van mijn carport doek als zeer prettig ervaren. Professioneel, snel (korte levertijd) en vriendelijk. Ook het eindresultaat mag er zijn. Ik ben erg blij met deze oplossing!’

Otto Pettinga

Uitgelicht project

Luxe carport in bosrijke omgeving

Wassenaar

Deze 2 mooie auto's stonden direct onder de bomen waardoor hier veel blad en takjes op vielen. Met een 3D zonnezeil / Carport van Shadowz blijven de auto's zowel in de zomer als in de winter netjes!

Van aanvraag tot montage in 5 stappen

1. Geheel vrijblijvende prijsindicatie

Neem gerust contact op met uw wensen en vragen. Wij staan u graag te woord en geven u een gratis eerste prijsindicatie voor het zonnedoek boven uw terras.

Ter indicatie: de vanafprijs van een zonnezeil van Shadowz is €5000 inclusief btw.

2. Wij komen bij u langs

Wij komen op afspraak bij u langs om uw wensen te bespreken, uw terras te bekijken en advies te geven over de mogelijkheden voor een zonnezeil boven uw terras.

3. Realistisch 3D-ontwerp en offerte

Ook deze stap is nog vrijblijvend: u ontvangt een realistisch 3D-ontwerp waarop u precies ziet hoe het zonnezeil uw terras eruit doet zien. Daarbij ontvangt u de offerte of maat voor uw zonnezeil.

4. Montage van bevestigingsmaterialen

Allereerst komen wij op afspraak bij u langs om de bevestigingsmaterialen te monteren. Daarna maken wij een definitieve meting voor uw zonnedoek met zeer nauwkeurige meetapparatuur, zodat we uw doek precies op maat maken.

5. Plaatsing van uw zonnedoek

Ongeveer 2 tot 3 weken na de montage van het bevestigingsmateriaal is het zonnedoek voor uw terras klaar en komen wij op afspraak bij u langs om het te bevestigen. Wij wensen u een heerlijke, schaduwrijke zomer met uw zonnedoek terras!

Zonnezeil over terras heen

Meest gestelde vragen

Wat is het verschil tussen een zonnedoek, een zonnezeil, een tarp en een schaduwdoek?

Al deze termen worden door elkaar gebruikt, en veel van onze klanten gebruiken een andere term om ons product te omschrijven. Op deze website bedoelen wij hiermee steeds hetzelfde product: een hoogwaardig zonnedoek op maat dat de zon (en eventueel de regen) effectief tegenhoudt, dat weerbestendig is en een lange levensduur heeft.

Dit maakt dat een zonnezeil van Shadowz een wezenlijk ander product is dan de zonnedoeken in standaardmaten die u bijvoorbeeld bij grote winkelketens voor enkele tientallen euro’s koopt. Met een zonnezeil van Shadowz kiest u voor een kwalitatief hoogstaand product dat lang meegaat.

In welke afmeting kan ik bij Shadowz een zonnezeil aanschaffen voor mijn terras?

Wij maken het zonnedoek voor boven uw terras op maat, dus u kunt bij ons terecht voor elke gewenste maat zeil. Het grootste doek dat wij tot nu toe vervaardigd hebben, is 120m2.

Het is geen probleem als u niet precies weet welke afmeting of welke vorm zonnezeil u nodig hebt voor boven uw terras. Wij adviseren u graag, neem vrijblijvend contact met ons op.

Van welk materiaal is mijn zonnedoek gemaakt?

UW zonnedoek wordt vervaardigd van weathermax 80 materiaal. Dit materiaal is gegarandeerd bestand tegen windkracht 9, houdt 95% van de schadelijke uv-straling van de zon tegen en gaat bij normaal gebruik zo’n 10 tot zelfs 15 jaar mee. U kiest met een zonnedoek terras van Shadowz voor een kwalitatief hoogstaand product waarvan u lang plezier hebt.

Is het zonnezeil waterdicht?

U hebt de keuze uit een waterdoorlatend of een waterdicht zonnezeil voor uw terras.

Veel particulieren en horeca-eigenaren kiezen voor een waterdichte variant, juist als het zonnezeil voor het terras bestemd is. U hoeft dan niet na ieder gebruik van het terras (de kussens van) uw buitenmeubilair op te bergen en niet na iedere regenbui uw meubilair af te nemen. Kortom: een waterdicht zonnezeil boven uw terras zorgt dat uw terras zorgelozer in gebruik is.

Wat is de levertijd van mijn zonnezeil?

Nadat wij het montagemateriaal op afspraak bij u hebben gemonteerd, duurt het 2 tot 3 weken voordat uw zonnezeil is geproduceerd. De levertijden kunnen iets afwijken, afhankelijk van seizoensdrukte. Is er haast bij? Laat het ons weten, dan kijken wij wat de mogelijkheden zijn.

Zonnedoek terras: altijd een uitnodigend terras

Met een zonnedoek boven uw terras creëert u een fijne schaduwplek en een intieme sfeer. Neem vandaag nog contact op en ervaar hoe het op uw terras heel de zomer lang heerlijk toeven is.