Carport op maat

Vanaf €5.000,-

Schaduwdoek waterdicht: weer de zon en weer de regen 

Met een waterdicht schaduwdoek in de tuin wordt uw tuin een nog fijnere plek: u houdt zowel de zon als de regen van uw terras weg. Ook creëert een schaduwdoek een fijne intieme sfeer, want u zit beschut en overdekt. 

U kunt een waterdicht schaduwdoek, dat ook wel zonnezeil of zonnedoek wordt genoemd, bovendien niet enkel inzetten om uw terras te overkappen. Ook als carport is een regenbestendig schaduwdoek zeer goed geschikt. Uw auto blijft droog en schoon en ondervindt dankzij de uv-bestendige stof van het doek ook geen nadelige invloed van de zon. 

Bent u benieuwd hoe een 3D zonnezeil uw tuin kan transformeren? Bij Shadowz ontvangt u vooraf altijd een realistische impressie van uw tuin met zonnezeil.  

Een waterdicht schaduwdoek: de voordelen 

Perfect geschikt als bijvoorbeeld veranda of carport

Onderhoudsvriendelijk

Beschermt tegen weer en wind

Perfect geschikt als veranda of carport

Zelf beschut op de veranda zitten of uw auto(‘s) beschut stallen naast uw woning, maar geen zin in ingrijpende werkzaamheden in uw tuin? Een waterdicht schaduwdoek op maat laten plaatsen is vele malen gemakkelijker en minder ingrijpend dan een carport of veranda bouwen. In verreweg de meeste gevallen is een vergunning hiervoor niet nodig.

Onderhoudsvriendelijk

Uw waterdichte schaduwdoek is vervaardigd van zeer stevig weathermax 80 materiaal. Het is rekvast, scheurvast materiaal dat zijn vorm en kleur langdurig behoudt. Daarnaast houdt het doek 95% van de schadelijke uv-straling tegen. Al met al hebt u jarenlang plezier van uw doek en vergt het doek minimaal onderhoud. 

Beschermt tegen weer en wind

Regenval, (sneeuw)stormen, hagelbuien, felle zon: uw zonnezeil is tegen alle soorten weersinvloeden bestand, tot windkracht 9. Zo beschermt u uw terras of uw auto effectief tegen weer en wind. U kunt uw waterdichte schaduwdoek in principe het hele jaar door laten hangen. Indien gewenst kunt u het doek ook eenvoudig zelf demonteren, bijvoorbeeld in de wintermaanden, om meer lichtinval in uw woning te hebben en het doek langer te laten meegaan.

Waarom een regenbestendig schaduwdoek?

  •  Langer en vaker onbezorgd buiten zitten én uw loungeset drooghouden. 
  • Gebruik uw zonnezeil als carport en stap altijd droog in en uit de auto. 
  • Geen langdurige bouwwerkzaamheden: uw doek is in 2 afspraken gemonteerd. 
  • Uw waterdichte schaduwdoek wordt op maat gemaakt en past dus altijd. 
  • Het doek is eenvoudig te demonteren. Eventueel kunnen wij het doek voor u opslaan. 

Reviews van onze klanten

‘Ik heb het contact en de plaatsing van mijn carport doek als zeer prettig ervaren. Professioneel, snel (korte levertijd) en vriendelijk. Ook het eindresultaat mag er zijn. Ik ben erg blij met deze oplossing!’

Otto Pettinga

Uitgelicht project

Luxe carport in bosrijke omgeving

Wassenaar

Deze 2 mooie auto's stonden direct onder de bomen waardoor hier veel blad en takjes op vielen. Met een 3D zonnezeil / Carport van Shadowz blijven de auto's zowel in de zomer als in de winter netjes!

In 5 stappen van aanvraag tot installatie

1. Vrijblijvende prijsindicatie

vraag een offerte aan via onze website voor een op maat gemaakt zonnedoek voor uw veranda, vanaf €5000,- inclusief btw.

2. Persoonlijk bezoek

wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden voor het zonnedoek te bekijken.

3. 3D-ontwerp en offerte

wij maken een realistische 3D-impressie van het zonnedoek in uw tuin en bieden een gedetailleerde offerte

4. Installeren van bevestigingsmateriaal

tijdens een tweede afspraak installeren we de masten en schroeffundamenten, en doen we een definitieve inmeting.

5. Plaatsing van het zonnedoek

binnen 2 tot 3 weken na de vorige afspraak installeren we het zeil en geven we uitleg over het demonteren. 

Zonnezeil over terras heen

Een vergunningsvrije carport van Shadowz is een praktische en stijlvolle oplossing voor extra bescherming en ruimte. Controleer altijd de lokale regelgeving voordat u begint met bouwen om te zorgen dat u aan alle eisen voldoet. Met de juiste planning en naleving van de regels kunt u zonder zorgen genieten van uw nieuwe carport. 

 

Meest gestelde vragen

Wat is het verschil tussen een zonnezeil en een schaduwdoek?

Veel van onze klanten noemen ons product een schaduwdoek. Wij verstaan onder een schaduwdoek een eenvoudig doek, vaak met vaste maten, dat bij interieurketens gekocht wordt en de zon van het terras of van de gevel houdt. Onze zonnezeilen zijn exclusiever, vele malen hoogwaardiger en worden precies op maat gemaakt. Door deze unieke eigenschappen gaan de doeken veel langer mee dan een eenvoudig schaduwdoek. 

In onze communicatie gebruiken wij voor ons product zowel de term zonnezeil als schaduwdoek, omdat de term zonnezeil bij veel mensen niet bekend is.  

In welke afmetingen is het waterdichte schaduwdoek verkrijgbaar?

Uw waterafstotend schaduwdoek wordt op maat gemaakt. De maximumafmeting voor uw doek is 120m2.

Is mijn schaduwdoek altijd waterafstotend?

Ja, als u voor een waterdicht schaduwdoek kiest, is dit sowieso altijd waterafstotend. U kunt ook voor een waterdoorlatend schaduwdoek kiezen, dit is dan een fijn doek om bijvoorbeeld in de zomer de zon van uw veranda te houden. Regen komt wel door dit doek heen. 

De stof van uw waterafstotende schaduwdoek blijft in principe altijd waterafstotend. Wel kan regelmatig onderhoud ervoor zorgen dat uw doek, inclusief de waterafstotende eigenschappen van het doek, langer meegaan.  

Hoe lang gaat mijn regenbestendige schaduwdoek mee?

Afhankelijk van de weersomstandigheden gaat uw doek zo’n 10 tot 15 jaar mee. Goed onderhoud komt de levensduur van uw zonnezeil ten goede.

In welke vormen is mijn waterbestendige schaduwdoek verkrijgbaar?

Wilt u een vierkant waterdicht schaduwdoek? Of zoekt u een langwerpig schaduwdoek? Beide vormen leveren wij op maat. Weet u niet goed welke maat of welke vorm in uw situatie de beste keuze is, dan adviseren wij u hierover graag. Wij kijken dan naar de ligging en zoninval van uw buitenruimte en naar uw wensen, en combineren deze factoren tot een weloverwogen advies.

Uw waterdichte schaduwdoek op maat

Met uw waterdichte schaduwdoek op maat is het op uw terras in vrijwel elk jaargetijde goed toeven: regen krijgt geen kans, evenmin als zon. Kies voor de perfecte beschutting, laat uw waterafstotende zonnezeil op maat maken!