Carport op maat

Vanaf €5.000,-

Zonnedoek pergola op maat 

Een pergola is niet alleen een stijlvolle toevoeging aan uw buitenruimte, maar ook een multifunctionele. Met een op maat gemaakt zonendoek van Shadowz tovert u uw pergola om naar een moderne en beschermende overkapping.

Zonnedoek terras in Almere
Zonnedoek terras in Almere

Volledig op maat gemaakt

Bij Shadowz begrijpen we, dat uw tuin uniek is. Voor u heeft Shadowz maatwerkoplossingen voor pergola's die perfect passen bij de afmetingen en stijl van uw buitenruimte. De overkappingen zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten bij uw persoonlijke voorkeuren en de stijlkenmerken van uw woning.

Exclusief maatwerk in pergola’s zonnedoek

Een pergola doek van Shadowz is meer dan simpelweg schaduwplekken creëren. Kies uit een breed scala aan kleuren en texturen om uw terras een persoonlijke touch te geven, waardoor u nog meer kan genieten van uw tuin. Onze doeken zijn niet alleen mooi, maar ook functioneel. Ook beschermen de doeken u tegen UV-stralen terwijl ze een comfortabele omgeving creëren.

Ontdek de voordelen van een zonnedoek pergola

  • Verlengde leefruimte: creëer een naadloze overgang tussen binnen en buiten, waardoor u meer ruimte heeft om te genieten van de frisse lucht.
  • Bescherming tegen verschillende weersomstandigheden: geniet van uw terras in alle weersomstandigheden, beschermd tegen zon en regen.
  • UV-bescherming: onze doeken bieden uitstekende bescherming tegen schadelijke UV-stralen, waardoor je optimaal van je tuin kunt genieten.
  • Privacy: een pergola met doek biedt een intieme ruimte, fijn om je tuin af te schermen van voorbijgangers
  • Energiebesparing: de schaduw die de zonnedoek creëert, verminderd de warmte in huis. De zon schijnt namelijk minder naar binnen door een zonnedoek. U bespaard hiermee energiekosten, die u verbruikt voor de koeling in huis.
  • Fraaie toevoeging: een stijlvolle pergola zorgt ook voor een aantrekkelijk zicht in uw tuin en verhoogt de algehele uitstraling van uw woning.
  • Duurzaamheid: onze pergola’s zijn vervaardigd uit duurzame materialen die bestand zijn tegen de tand des tijds en weinig onderhoud vergen.
Budel 3d-zonnezeil

Reviews van onze klanten

‘Ik heb het contact en de plaatsing van mijn carport doek als zeer prettig ervaren. Professioneel, snel (korte levertijd) en vriendelijk. Ook het eindresultaat mag er zijn. Ik ben erg blij met deze oplossing!’

Otto Pettinga

Uitgelicht project

Luxe carport in bosrijke omgeving

Wassenaar

Deze 2 mooie auto's stonden direct onder de bomen waardoor hier veel blad en takjes op vielen. Met een 3D zonnezeil / Carport van Shadowz blijven de auto's zowel in de zomer als in de winter netjes!

Stappen van het plaatsen van pergola bij Shadowz

Vrijblijvende offerte op maat

uw aanvraag via onze website verplicht u tot niets. Wij voorzien u spoedig van een persoonlijke prijsopgave voor uw pergola zonnedoek. Prijzen beginnen vanaf ongeveer €5000,-, inclusief btw.

Persoonlijk advies op locatie

op basis van een geplande afspraak bezoeken wij u graag om uw specifieke wensen voor het zonnedoek te bespreken. Hierbij brengen wij de mogelijkheden samen met u in kaart en staan open voor al uw vragen.

3D-visualisatie en gedetailleerde offerte

met een grondig begrip van uw wensen en de ruimte, verkennen we alle opties. U ontvangt een levensechte 3D-weergave van de toekomstige uitstraling van uw tuin met het zonnedoek, samen met een gedetailleerde offerte.

Installatie van bevestigingsmaterialen

tijdens een vervolgafspraak installeren we de benodigde palen en fundamenten en voeren we een definitieve meting uit voor uw zonnedoek. Zo bepalen we de exacte afmetingen.

Montage van uw zonnedoek

binnen 2 tot 3 weken na de installatie van de bevestigingsmaterialen, plannen we een afspraak voor de plaatsing van het zonnedoek. U krijgt van ons ook instructies voor het zelfstandig demonteren van het zeil indien gewenst.

Zonnezeil over terras heen

FAQ’S

Wat is het verschil tussen schaduwdoek en zonnedoek?

Schaduwdoeken bieden bescherming tegen de zon en creëren schaduw. Zonnedoeken zijn vooral ontworpen om UV-stralen te filteren. Ze reflecteren de warmte, wat zorgt voor een koelere omgeving.

Wat kost een pergola zonwering?

De kosten van een pergola zonwering variëren sterk, afhankelijk van de grootte, het materiaal en het ontwerp. Gemiddeld kunt u denken aan een prijsrange van enkele honderden tot duizenden euro’s voor een op maat gemaakt systeem. Neem vrijblijvend contact met ons op.

Is een waterdoorlatende of waterafstotend zonnedoek beter?

Waterdoorlatende schaduwdoeken laten regen door, maar drogen snel. Waterafstotende doeken daarentegen bieden bescherming tegen regen, dit is handig in vochtige klimaten. Uw voorkeur voor waterdoorlatendheid of -afstotendheid bepaalt dus welk schaduwdoek bij u past!

Kan je schaduwdoek laten hangen?

Schaduwdoeken van duurzaam materiaal kunnen permanent worden opgehangen. Echter, als u de voorkeur geeft om het doek te verwijderen tijdens slecht weer, is dat ook mogelijk. Bij het installeren van een Shadowz schaduwdoek ontvangt u instructies over hoe u het doek kunt verwijderen.

Waar moet je op letten bij een schaduwdoek?

Als u overweegt om een schaduwdoek aan te schaffen, let dan op de volgende aspecten: de UV-bescherming die het biedt, de sterkte van het materiaal, het bevestigingssysteem, de juiste afmetingen voor de ruimte, en of het doek geschikt is voor de weersomstandigheden in uw regio.

Zonnedoek pergola: altijd een uitnodigend terras

Met een zonnedoek boven uw terras creëert u een fijne schaduwplek en een intieme sfeer. Neem vandaag nog contact op en ervaar hoe het op uw terras heel de zomer lang heerlijk toeven is.