Zonnedoek balkon op maat

Vanaf €5.000,-

Zonnedoek voor balkon 

In de bruisende stedelijke omgevingen biedt een balkon een welkome ontsnapping naar een eigen stukje buitenruimte. Het is een plek waar we de frisse lucht kunnen inademen.

Fel zonlicht kan dit verstoren. Hier komt een zonnedoek goed van pas. Het zonnedoek van Shadowz biedt niet alleen bescherming biedt tegen de zon: het is een verrijking van uw balkon.

Zonnedoek voor een balkon
Zonnezeil voor op een balkon

Uw zonnedoek voor balkon

Bescherm uw balkon tegen fel zonlicht

Fraaie toevoeging bij uw persoonlijke stijl

Eenvoudige installatie en onderhoud

Een schild tegen zonlicht

Het zonnedoek van Shadowz biedt een perfecte balans tussen functionaliteit en stijl.

Het doek werkt als een schild dat iedereen beschermt tegen schadelijke Uv-stralen. Tegelijkertijd creëert u een aangename schaduw waarin u kunt ontspannen.

Fraaie verrijking

Een zonnedoek van Shadowz is meer dan alleen een praktische oplossing tegen de zon. Het is een fraaie toevoeging voor de uitstraling van uw balkon.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en patronen. 

Hoogwaardig materiaal

Bij Shadowz werken we enkel met hoogwaardig materiaal om de kwaliteit van onze producten te garanderen. 

De hoge sterkte en duurzaamheid maken dit één van de meest onderhoudsvriendelijke materialen.

Eenvoudige installatie zonnedoek op het balkon

De schaduwdoeken voor uw balkon van Shadowz zijn ontworpen met het oog op gebruiksgemak. 

De eenvoudige installatie betekent dat u geen beroep hoeft te doen op professionals en dat u in een handomdraai kunt genieten van een koelere, schaduwrijke buitenruimte.

Bovendien zijn ze gemakkelijk te verwijderen en op te bergen tijdens de wintermaanden, waardoor de duurzaamheid van het doek wordt verlengd.

Reviews van onze klanten

‘Ik heb het contact en de plaatsing van mijn carport doek als zeer prettig ervaren. Professioneel, snel (korte levertijd) en vriendelijk. Ook het eindresultaat mag er zijn. Ik ben erg blij met deze oplossing!’

Otto Pettinga

Uitgelicht project

Luxe carport in bosrijke omgeving

Wassenaar

Deze 2 mooie auto's stonden direct onder de bomen waardoor hier veel blad en takjes op vielen. Met een 3D zonnezeil / Carport van Shadowz blijven de auto's zowel in de zomer als in de winter netjes!

In 5 stappen van aanvraag tot installatie

1. Vrijblijvende offerte op maat

Uw online aanvraag via onze website verplicht u tot niets. Snel en efficiënt ontvangt u een op maat gemaakte prijsindicatie voor het zonnedoek dat uw balkon zal sieren. De startprijs bedraagt ongeveer €5000,-, inclusief btw.

2. Persoonlijk bezoek

Op een afgesproken tijdstip komen wij bij u langs om uw specifieke wensen voor het zonnedoek te bespreken. We onderzoeken de specificaties van uw veranda en de potentiële mogelijkheden voor het plaatsen van het zonnedoek, terwijl we ook beschikbaar zijn om al uw vragen te beantwoorden.

3. 3D-Visualisatie en offerte

Met uw wensen en de specificaties van uw buitenruimte in gedachten, verkennen we alle opties. We creëren een levendige 3D-weergave om u te laten zien hoe het zonnedoek uw balkon zal transformeren, en bieden u een offerte aan voor uw op maat gemaakte zonnezeil.

4. Installeren van het bevestigingsmateriaal

Tijdens een tweede afspraak worden de masten, schroeffundamenten en eventuele andere benodigde bevestigingsmaterialen geïnstalleerd. Op dit moment wordt de exacte afmeting van uw zonnezeil vastgesteld en voeren we direct een definitieve meting uit voor uw zonnedoek.

5. Uw zonnedoek wordt geplaatst

Circa 2 tot 3 weken na de vorige afspraak plannen we een nieuwe ontmoeting om het zeil te installeren. Bovendien voorzien we u van gedetailleerde instructies, zodat u in staat bent om het zonnezeil zelf te demonteren wanneer u dat wenst.

Zonnezeil over terras heen

Meest gestelde vragen

Wat is het verschil tussen schaduwdoek en zonnedoek?

Deze vraag gaat in wezen over welk product zowel schaduw als verkoeling biedt en welke keuze het beste is. Het antwoord is zowel eenvoudig als nuchter: een schaduwdoek en een zonnedoek zijn verschillende benamingen voor exact hetzelfde product!

Hoe schaduwdoek bevestigen balkon?

Voor de bevestiging aan een gevel kunt u stevige haken benutten. Deze worden direct aan de muur vastgezet met behulp van pluggen of een pin voorzien van een ring. Indien een mast vereist is om uw doek aan één zijde op te spannen, opteer dan voor een paal vervaardigd uit hout, staal of aluminium.

Hoe kan ik mijn balkon afschermen?

Er zijn diverse mogelijkheden om je balkon te beschermen. Je kunt kiezen voor een balkondoek of een balkonscherm, maar ook een simpel kamerscherm of rolgordijn behoort tot de opties.

Hoeveel graden scheelt een schaduwdoek?

Een schaduwdoek kan de temperatuur aanzienlijk verlagen, vaak tussen de 5 en 15 graden Celsius, afhankelijk van diverse factoren zoals materiaal en kleur van het doek, en de positie van de zon. Het biedt niet alleen bescherming tegen direct zonlicht, maar creëert ook een koelere, geventileerde ruimte eronder.

Hoe lang gaat zonnedoek mee?

Onder optimale omstandigheden heeft een zonnedoek een levensduur van tussen de 5 en 15 jaar.

Zonnedoek balkon op maat

Een balkon verdient het om gekoesterd te worden. Met een zonnedoek van Shadowz transformeert u uw balkon in een comfortabele, schaduwrijke plek waar u kunt ontspannen en genieten.