3D zonnezeil op maat
Vanaf €5.000,-

Terrasoverkapping voor horeca: zorgt voor meer gezelligheid

Zorg voor fijne schaduwplek op uw terras. Een schaduwdoek op uw terras, biedt bescherming voor uw gasten tegen de warme zon. Zo kunnen zij extra genieten van dat heerlijke koude drankje, zonder dat zij weg smelten van uw terras. Een terrasoverkapping voor horeca is een stijlvolle aanvulling voor uw terras.
Horeca Kompaen zonnedoek rechthoek

Horeca overkapping: alleen maar voordelen

Het terras van uw horeca zorgt niet alleen voor extra zitplaatsen, maar is ook een verlengstuk van uw restaurant. Shadowz begrijpt dit als geen ander en biedt uw naadloze zonnedoeken met stijl en creëren sfeer voor uw terras. Of u nu een gezellig café, een chique restaurant of een levendige bar runt. Met een zonnedoek van Shadowz biedt u, uw gasten een extra ruimte waar ze kunnen ontspannen en genieten van hun tijd buiten, ongeacht het weer.

Bescherming tegen de weersomstandigheden

Het Nederlandse weer kan onvoorspelbaar zijn. Een zonnige dag kan plotseling omslaan in een regenbui. U wilt natuurlijk de chaos voorkomen dat de gasten alle kanten oprennen tijdens de regenbui. Met een zonnedoek van Shadowz kunnen uw gasten altijd buiten blijven zitten, of het nu regent, waait of de zon fel schijnt. Het doek beschermt tegen verschillende weersomstandigheden en zorgt ervoor dat uw terras het hele jaar door een aantrekkelijke plek blijft.

Creëer sfeer met een schaduwdoek horeca

Een schaduwdoek horeca geeft ook sfeer aan uw terras. Met de toevoeging van sfeervolle verlichting, verwarmingselementen en comfortabel meubilair creëert u een gezellige en warme omgeving die gasten aantrekt. Het is een investering die niet alleen de capaciteit van uw zaak vergroot, maar ook de gehele ervaring van uw gasten verbeterd.

Met een zonnedoek van Shadowz investeert u in een gastvrije, comfortabele en weerbestendige buitenruimte die uw horecazaak onderscheidt van de rest. Het is een stijlvolle en praktische oplossing die de ervaring van uw gasten verhoogt en hen uitnodigt om langer te blijven en vaker terug te komen. Ontdek de mogelijkheden en verander uw terras in een ruimte waar gastvrijheid en comfort hand in hand gaan.

Dit zeggen onze klanten

We zijn heel blij met ons 3D zonnezeil. We krijgen er veel complimenten over. Ook de service is uitstekend. Snelle reactie op mails, snel een afspraak kunnen maken en een goed advies met mooie 3D voorstelling van hoe het er uit zou gaan zien.

Claudia Schurkens

Zo verloopt het proces: een 5-stappenplan van aanvraag tot plaatsing

  1. Offerte zonder verplichtingen: vraag online via onze website een vrijblijvende offerte aan. U ontvangt snel en vakkundig een prijsindicatie op maat voor het zonnedoek dat uw terras zal opknappen. De prijs begint rond de €5000,-, inclusief btw.
  2. Bezoek op locatie: we komen op een afgesproken moment bij u langs om uw specifieke wensen voor het schaduwdoek te verkennen. We bespreken de kenmerken van uw terras en de mogelijke opties voor het schaduwdoek, en staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.
  3. 3D-Weergave en offerte: met een duidelijk beeld van uw wensen van uw terrasoverkapping horeca, bekijken we alle mogelijkheden. We maken een levendige 3D-visualisatie om te tonen hoe het schaduwdoek uw terras veranderd en bieden een offerte voor uw op maat gemaakt schaduwdoek.
  4. Montage van bevestigingsonderdelen: tijdens een tweede bezoek worden de masten, schroeffundamenten en eventuele andere noodzakelijke bevestigingsmaterialen geïnstalleerd. Op dit punt wordt de definitieve grootte van uw zonnezeil bepaald en voeren we een laatste meting uit voor uw zonnedoek.
  5. Plaatsing van uw zonnedoek: ongeveer 2 tot 3 weken na het vorige bezoek, plannen we een nieuwe afspraak om het doek te plaatsen. Daarnaast geven wij uitgebreide instructies, zodat u in staat bent om het schaduwdoek zelf te demonteren indien gewenst.

Uitgelicht project

Luxe carport in bosrijke omgeving

Wassenaar

Deze 2 mooie auto's stonden direct onder de bomen waardoor hier veel blad en takjes op vielen. Met een 3D zonnezeil / Carport van Shadowz blijven de auto's zowel in de zomer als in de winter netjes!

Veel gestelde vragen:

Wat is het onderscheid tussen een schaduwdoek en een zonnedoek?
De kernvraag hier betreft welk product zowel schaduw als verkoeling biedt en welke optie beter is. Het antwoord is simpel: een schaduwdoek en een zonnedoek zijn verschillende termen voor precies hetzelfde product!
Hoe bevestig je een schaduwdoek aan een balkon?
Voor montage aan een gebruikt u sterke haken, die rechtstreeks aan de muur worden bevestigd met pluggen of een pin met een ring. Als een mast nodig is om uw doek aan één kant te spannen, kies dan voor een paal gemaakt van hout, staal of aluminium.
Hoeveel graden koeler is het onder een schaduwdoek?
Een schaduwdoek zorgt voor een lagere tempratuur. Het doek kan zorgen voor 5 tot 15 graden verschil, dit hangt af van het materiaal zonnedoek en de kleur hiervan. De ruimte onder het schaduwdoek is koeler. Het doek biedt dus niet alleen bescherming tegen het zonlicht.
Wat is de Levensduur van een Zonnedoek?
In ideale omstandigheden heeft een zonnedoek een levensduur die varieert tussen de 5 en 15 jaar.
Kan ik een schaduwdoek laten hangen?
Schaduwdoeken kunnen altijd blijven hangen als ze van duurzaam materiaal zijn gemaakt, maar als u het fijner vindt kunt u het doek verwijderen tijdens de winter. Bij het installeren van uw schaduwdoek, geeft Shadowz ook gelijk uitleg over het verwijderen van uw schaduwdoek.

Creëer mijn maatwerk 3D Zonnezeil

Met een unieke schaduwplek op jouw terras en genieten jouw gasten langer van de zomerdagen.