Carport op maat

Vanaf €5.000,-

Tarp op maat

In uw tuin, boven uw parkeerplaats of als luifel voor uw openslaande deuren: een tarp is een veelzijdig ‘dak boven het hoofd’ in de buitenlucht. Met een tarp op maat geniet u deze zomer extra van uw tuin, ook als er eens een zomers buitje valt of als er juist hitterecords verbroken worden.

Bent u op zoek naar een kwalitatief hoogstaande tarp? Bij Shadowz kunt u uw tarp op maat laten maken, zodat hij precies bij uw tuin of buitenruimte past.

3D zonnezeil bij Sandstone
3D zonnezeil in Heesch

Uw tarp op maat gemaakt: de voordelen

Weerbestendige tarp van hoge kwaliteit

Altijd beschutting in uw tuin

Precies passend voor een strak resultaat

Weerbestendige tarp van hoge kwaliteit

Uw op maat gemaakte tarp van Shadowz is vervaardigd van zeer stevig materiaal: het weathermax 80 zeil is bestand tegen windkracht 9 en is daarnaast tegelijkertijd licht én sterker dan staal. Het doek is verder bestand tegen uv-straling en houdt 95% van de schadelijke uv-straling tegen.

Altijd beschutting in uw tuin

Kies voor een waterdichte tarp en u zit zelfs bij heftige zomerbuien droog. Daarnaast is een tarp ook een heerlijke schaduwbrenger. Een op maat gemaakte tarp is zo een goede vervanging van bijvoorbeeld een vaste overkapping of veranda. Of gebruik een zonnezeil als carport op maat! Ook een droge, schaduwrijke speelplek voor de kinderen creëert u moeiteloos met een op maat gemaakte tarp.

Precies passende tarp voor een strak resultaat

Dankzij onze 3D-meetapparatuur weet u zeker dat uw tarp perfect geschikt is voor die hoek in uw tuin of het terras voor uw woning. Wij maken vooraf voor u een 3D-impressie met een realistische weergave van hoe uw schaduwdoek eruit gaat zien in uw tuin. U weet dus precies wat u kunt verwachten.

Uw tarp is meer dan een schaduwdoek

Heerlijk in de schaduw zitten: dat is slechts één functie van uw tarp op maat. Een tarp heeft nog veel meer functies. Zet uw tarp bijvoorbeeld in als:

  • Verandaoverkapping
  • Carport
  • Parasol
  • Semi-permanente evenemententent
3D zonnezeil bij Haarsteegh

Reviews van onze klanten

‘Ik heb het contact en de plaatsing van mijn carport doek als zeer prettig ervaren. Professioneel, snel (korte levertijd) en vriendelijk. Ook het eindresultaat mag er zijn. Ik ben erg blij met deze oplossing!’

Otto Pettinga

Uitgelicht project

Luxe carport in bosrijke omgeving

Wassenaar

Deze 2 mooie auto's stonden direct onder de bomen waardoor hier veel blad en takjes op vielen. Met een 3D zonnezeil / Carport van Shadowz blijven de auto's zowel in de zomer als in de winter netjes!

Plaatsing van uw tarp op maat in 5 stappen

1. Geheel vrijblijvende prijsindicatie

Via de website vraagt u een geheel vrijblijvende prijsindicatie bij ons op. Voor uw beeldvorming: de vanafprijs voor uw op maat gemaakte tarp is €5000,- inclusief btw.

2. Afspraak bij u thuis

Op afspraak komen wij bij u thuis langs om uw wensen en de mogelijkheden te bespreken. Wij kijken naar uw buitenruimte en uw eisen en geven u uitgebreid advies over de beste tarp voor uw tuin.

3. 3D-ontwerp en offerte op maat

Met uw wensen helder voor ogen maken wij een gedetailleerd, realistisch 3D-ontwerp van uw tarp op maat, waarop u ziet hoe de tarp uitpakt in uw tuin. U ontvangt nu een gedetailleerde offerte voor uw op maat gemaakte tarp.

4. Installatie van bevestigingsmateriaal

Wij komen nogmaals op afspraak bij u langs en installeren nu het bevestigingsmateriaal, zoals de masten en schroeffundamenten. Nu de precieze afmeting van uw tarp vastligt, meten wij deze nauwkeurig definitief in.

5. Uw tarp op maat geplaatst

Zo’n 2 tot 3 weken na de plaatsing van het bevestigingsmateriaal is uw tarp klaar! Tijdens de bevestiging ontvangt u ook duidelijke uitleg over hoe u uw tarp kunt demonteren, bijvoorbeeld tijdens de wintermaanden.

Zonnezeil over terras heen

Meest gestelde vragen

Wat is het verschil tussen een tarp, een zonnezeil en een schaduwdoek?

Onze klanten noemen ons product vaak een tarp, schaduwdoek of zonnezeil.

Onder welke naam u ons product ook kent, het belangrijkste is dat wij exclusieve, kwalitatief hoogstaande zonnedoeken op maat leveren. Termen als schaduwdoek worden ook regelmatig gebruikt voor voordelige, eenvoudige doeken die veelvuldig door interieurketens verkocht worden. Zo’n schaduwdoek verhoudt zich in geen enkel opzicht tot onze tarpen, die van hoogstaand, weerbestendig materiaal zijn gemaakt en bovendien geheel op maat voor u vervaardigd worden.

De naam tarp wordt verder ook veel gebruikt om een ‘kampeertarp’ mee aan te duiden: een soort tentdak dat eenvoudig en snel op te zetten is, of dat als luifel aan bijvoorbeeld een camper of vouwwagen vastgemaakt kan worden. De tarpen van Shadowz verschillen ook van deze tarpen vanwege hun permanentere bevestiging: onze tarpen zijn weerbestendig en zijn bedoeld om een heel seizoen bevestigd te blijven.

Welke afmetingen heeft mijn tarp?

Uw tarp heeft de afmetingen die u kiest. Wij maken al onze tarpen op maat voor onze klanten, in verschillende vormen en afmetingen. Weet u niet precies wat de handigste vorm is voor uw tarp, of hebt u specifieke (bevestigings)wensen voor uw tarp? Wij adviseren u graag. De grootste tarp die wij tot nu toe leverden, was 120m2.

Is mijn tarp waterdicht?

Voor uw op maat gemaakte tarp kunt u kiezen uit twee soorten zeil: een waterdoorlatend zeil of een waterdicht zeil. Wij adviseren u graag over het type zeil dat het beste past bij uw eisen.

Kan mijn tarp in de winter blijven hangen?

In principe is het tarpdoek bestand tegen hevige weersinvloeden, maar wij raden u toch aan om uw tarp in de wintermaanden te demonteren. Dit heeft een positieve uitwerking op de levensduur van uw tarp.

Hebt u geen plek om uw tarp gedurende de wintermaanden op te slaan? Of ziet u op tegen de demontage? Geen probleem, wij komen op afroep bij u langs om uw tarp te demonteren en slaan de tarp indien gewenst ook tijdelijk voor u op. In het voorjaar laat u ons weten wanneer u uw tarp weer bevestigd wilt hebben, dan komen wij weer bij u langs.

In welke kleuren kan ik mijn tarp op maat bestellen?

U kunt kiezen uit meer dan 24 kleuren zeil. Vraag ons gerust om kleurstalen.

Tarp op maat: vraag uw vrijblijvende offerte aan

Schaduw en beschutting creëren in uw tuin op een sfeervolle manier? Met een tarp op maat in uw tuin is het er extra goed toeven. Een tarp is ook perfect geschikt als carport of als zonbescherming boven een kinderspeelplaats of zwembad.