Carport op maat

Vanaf €5.000,-

Schaduwdoek aan huis

Creëer een fijne schaduwplek met een schaduwdoek aan huis. Een schaduwdoek aan huis biedt niet alleen bescherming tegen de scherpe zonnestralen. Ook zorgt een schaduwdoek voor een moderne, stijlvolle touch aan uw buitenruimte. Shadowz maakt van elke tuin een oase van comfort en schoonheid.

doek-aan-huis
schaduwdoek-in-tuin

Wat is een schaduwdoek?

Een schaduwdoek is een doek gemaakt van stevig, weerbestendig materiaal. De schaduwdoek wordt ontworpen om een groot gebied van uw terras of tuin te overdekken en bescherming te bieden tegen de brandende zon. Het is een kosteneffectieve en chique manier om schaduw te creëren in uw buitenruimtes, variërend van terrassen tot speelplaatsen. Een schaduwdoek is ideaal en past bij elke buitenruimte.

De kenmerken van een Shadowz schaduwdoek

De schaduwdoeken van Shadowz zijn van hoge kwaliteit. Vanaf vijfduizend euro kunt u uw schaduwdoek op maat laten maken. Onze doeken zijn windvast en 100% waterdicht. Voor u bieden wij een lange levensduur van uw schaduwdoek. Wij komen hem installeren bij u thuis en helpen u persoonlijk van al uw vragen af.

Pluspunten van een schaduwdoek thuis

UV-bescherming

schaduwdoeken bieden uitstekende bescherming tegen de schadelijke UV-stralen van de zon, wat cruciaal is voor de gezondheid van de huid. U hoeft geen liters zonnebrand te smeren, wanneer u onder een schaduwdoek zit.

Temperatuur-regulatie

schaduwdoeken helpen de temperatuur in de overdekte buitenruimtes te verlagen, waardoor deze aangenaam koel blijven. Zelfs tijdens de warmste uren van de dag.

Energiebesparing

door de warmte buiten te houden, kan het binnenshuis koeler blijven zonder overmatig gebruik van airconditioning, wat leidt tot lagere energiekosten

Estetische toevoeging

schaduwdoeken zijn verkrijgbaar in diverse stijlen en kleuren, waardoor ze niet alleen functioneel zijn, maar ook een aantrekkelijke toevoeging aan de buitenruimte.

Duurzaamheden en onderhoud

ze zijn gemaakt van weerbestendige materialen die bestand zijn tegen slijtage en vereisen minimaal onderhoud, wat zorgt voor een lange levensduur van het product.

Diversiteit in schaduwdoekvarianten

Shadowz biedt een scala aan schaduwdoeken, van waterdichte varianten die bescherming bieden tijdens een zomerse regenbui tot doeken die lucht en licht doorlaten voor een natuurlijkere buitenervaring. Elk doek is verkrijgbaar in diverse kleuren en afwerkingen, passend bij elke stijl en voorkeur. Shadowz maakt uw schaduwdoek op maat.

zonnezeil-in-de-tuin

Reviews van onze klanten

‘Ik heb het contact en de plaatsing van mijn carport doek als zeer prettig ervaren. Professioneel, snel (korte levertijd) en vriendelijk. Ook het eindresultaat mag er zijn. Ik ben erg blij met deze oplossing!’

Otto Pettinga

Uitgelicht project

Luxe carport in bosrijke omgeving

Wassenaar

Deze 2 mooie auto's stonden direct onder de bomen waardoor hier veel blad en takjes op vielen. Met een 3D zonnezeil / Carport van Shadowz blijven de auto's zowel in de zomer als in de winter netjes!

In 5 stappen van aanvraag tot installatie

1. Vrijblijvende prijsindicatie

vraag een offerte aan via onze website voor een op maat gemaakt zonnedoek voor uw veranda, vanaf €5000,- inclusief btw.

2. Persoonlijk bezoek

wij komen bij u langs om uw wensen te bespreken en de mogelijkheden voor het zonnedoek te bekijken.

3. 3D-ontwerp en offerte

wij maken een realistische 3D-impressie van het zonnedoek in uw tuin en bieden een gedetailleerde offerte

4. Installeren van bevestigingsmateriaal

tijdens een tweede afspraak installeren we de masten en schroeffundamenten, en doen we een definitieve inmeting.

5. Plaatsing van het zonnedoek

binnen 2 tot 3 weken na de vorige afspraak installeren we het zeil en geven we uitleg over het demonteren. 

Zonnezeil over terras heen

Een vergunningsvrije carport van Shadowz is een praktische en stijlvolle oplossing voor extra bescherming en ruimte. Controleer altijd de lokale regelgeving voordat u begint met bouwen om te zorgen dat u aan alle eisen voldoet. Met de juiste planning en naleving van de regels kunt u zonder zorgen genieten van uw nieuwe carport. 

 

Veel gestelde vragen

Wat is het verschil tussen de schaduwdoek en zonnedoek?

schaduwdoeken zijn voornamelijk ontworpen om schaduw te bieden en UV-stralen te filteren, terwijl zonnedoeken ook ontworpen zijn om warmte te reflecteren. Beide termen worden vaak door elkaar gebruikt.

Kan je schaduwdoek laten hangen?

Schaduwdoeken kunnen permanent hangen als ze van duurzaam materiaal zijn gemaakt, maar in wanneer u het fijner vindt het doek te verwijderen tijdens slechte weersomstandigheden is dit mogelijk. Tijdens het installeren van een Shadowz schaduwdoek, krijgt u uitleg over het verwijderen van uw schaduwdoek.

Waar moet je op letten bij een schaduwdoek?

Wilt u een schaduwdoek kopen? Let dan op de volgende elementen: UV-bescherming, materiaalsterkte, bevestigingssysteem, maatvoering voor de ruimte, en of het doek past bij de weersomstandigheden in uw regio.

Waterdoorlatende of waterafstotende schaduwdoek?

Waterdichte schaduwdoeken zijn ideaal voor bescherming tegen regen, deze doeken laten namelijk  geen regen door. Waterdoorlatende doeken laten regen door, maar verbeteren luchtcirculatie en voorkomen waterophoping.

Wat is het verschil tussen een waterdicht en een waterdoorlatend schaduwdoek?

Waterdichte schaduwdoeken zijn gemaakt van materialen die voorkomen dat water doorlekt. Dit is ideaal voor regenbescherming. Waterdoorlatende doeken laten water door, wat zorgt voor een betere luchtcirculatie. Ook zijn doeken geschikt voor gebieden waar de regen niet de hoofdzorg is.

Schaduwdoek aan huis op maat gemaakt?

Een schaduwdoek op maat laten maken is de oplossing voor elk huis in Nederland. Het beschermt u tegen de zon én tegen de regen. Wij stemmen het schaduwdoek  perfect af op uw keuze en uw tuin zodat u optimaal kunt genieten van het buitenleven. Meer informatie? Neem vrijbijvend contact op.